To je to što me zanima!

Mel B šokirala javnost: Spavala sam s Geri, ima odlične grudi...

Geri će me mrziti zbog toga jer je ona u svojoj otmjenoj seoskoj kući sa suprugom, ali to je činjenica, rekla je Mel. Potom je voditelj Piers Morgan upitao bivšu spajsicu koliko često su spavale zajedno
Vidi originalni članak

Mel B (43) šokirala je javnost kada je otkrila da je spavala s pjevačicom Geri Horner (46) tijekom njihove najveće slave u devedesetima pa se zbog toga sumnja da će turneja povodom okupljanja grupe 'Spice Girls' biti ugrožena.

U showu 'Piers Morgan's Life Stories' Melanie iskomentirala je grudi kolegice iz grupe nazvavši ih odličnima te opisala kako je došlo do takvog odnosa, prenosi Daily Mail

- Bile smo najbolje prijateljice i samo se dogodilo. Nasmijale smo se i to je bilo to - rekla je Mel B. 

Sumnjivi detalji njihovih strasti već su prouzročili veliko uznemiravanje, a najviše se, navodno, razljutio Gerin suprug Christian Horner (45). 

- Geri će me mrziti zbog toga jer je ona u svojoj otmjenoj seoskoj kući sa suprugom, ali to je činjenica - dodala je Mel. Potom je voditelj Piers Morgan (53) upitao bivšu spajsicu koliko često su se seksale, a ona ga je tad iz šale nazvala 'perverznjakom'. 

- Ovo je iznenađenje. Veliko iznenađenje Spajsica. Nikada to prije nisi priznala, zar ne? Ljudi će biti fascinirani - rekao je Piers. 

- Ubit će me i ona i njezin suprug. Nadam se da kada netko pita Geri o tome, neće se ljutiti i demantirati već priznati budući da je smiješna stvar - potom je rekla Mel B.  Geri, odnosno Ginger Spice bila je u bendu od 1994. do 1998., a povodom skandala nije se oglasila.

MUŠKARCI SKROZ 'POLUDE': Kad im žene rade ovo, ne mogu se suzdržati 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 24.03.2019.

    meni je najdraža bila i ostala mel c

  • tomislav22 24.03.2019.

    Dobra Mel ko dobar dan

  • VEGASS 24.03.2019.

    Mel B jel ti trebam sto reci, ludo i nezaboravno.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare