To je to što me zanima!

Mel B završila u bolnici: Mogla bi ostati slijepa na desno oko

Pjevačica Melanie Brown poznatija pod nadimkom Mel B hitno je prebačena u bolnicu. Ukućanima se žalila da joj je muka te da ne vidi na desno oko. Već prethodno pjevačica je izgubila vid na lijevom oku.
Vidi originalni članak

Nekadašnja članica megapopularne grupe Spice Girls, Melanie Brown (43), u petak je završila u bolnici i to samo nekoliko tjedana prije nego što Spajsice kreću na veliku turneju. 

Pjevačici poznatijoj pod nadimkom Mel B iznenada je pozlilo u njenom domu u Londonu. Ukućanima se žalila da joj je jako zlo te da ništa ne vidi na desno oko.  Strani mediji navode i kako se pjevačica skoro onesvijestila. 

BIVŠE SPAJSICE U KLINČU Mel B šokirala javnost: Spavala sam s Geri, ima odlične grudi...

U bolnici su je liječnici odmah podvrgnuli brojnim pretragama, no zasad nemaju službenu dijagnozu. Jedan od mogućih scenarija jest da je Mel B nakratko izgubila vid zbog povećane razine šećera u krvi. 

Inače, Melanie se prije dvadeset godina podvrgnula laserskoj operaciji uklanjanja dioptrije na lijevom oku. Operacija se izjalovila pa pjevačica od tada trajno ne vidi na lijevo oko. 

Grupa Spice Girls na turneju bi trebala krenuti krajem mjeseca, ali ne u originalnom sastavu. Naime, nekadašnja 'Posh Spice', Victoria Beckham neće nastupati s nekadašnjim kolegicama iz grupe. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

BURNA VEZA MEGHAN I HARRYJA: Zaljubili su se na prvi pogled, a rođenje djeteta ih je zbog ovoga promijenilo

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 19.05.2019.

    nadam s da ce sve biti uredu

  • iinvidico 19.05.2019.

    Ovakve stvari nisu za sprdanje pa bi bilo lijepo da admin ukloni takve komentare...

  • Prki600 19.05.2019.

    **** Admin **** : Poštovani, hvala vam na ukazanoj pogrešci, ispravili smo u članku. Ukoliko mislite da je informacija nepotpuna ili pogrešna ili ste uočili bilo kakvu pogrešku - upotrijebite mogućnost prijave ispravka, koja se nalazi na dnu članka desno. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare