To je to što me zanima!

Melania je Bijelu kuću nazvala cirkusom, a Ivanku zmijom

Melania Ivanku u knjizi pogrdno naziva princezom te ju je na inauguraciji Donalda Trumpa pokušala izgurati iz kadra, a nema sumnje kako će tijekom dana na vidjelo izići još puno sočnih detalja o obitelji Trump.
Vidi originalni članak

Detalje iz braka Melanije Trump (50) i američkog predsjednika Donalda Trumpa (74) malo tko zna, no mnogi smatraju kako u posljednje vrijeme prva dama ni ne pokušava sakriti u svojim javnim nastupima da nešto nije u redu. Stručnjaci za neverbalnu komunikaciju iz njezinog govora tijela vide potpunu nezainteresiranost i frustriranost, a o suživotu Melanije i predsjednika moglo bi se uskoro saznati više.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Danas, 1. rujna, bit će objavljena dugo iščekivana biografska knjiga, koja, kako tvrdi, otkriva brojne spletke u obitelji Trump. Autorica je Stephanie Winston Wolkoff, bivša Melanijina viša savjetnica, koja potencijalno zna puno 'prljavog rublja' iz života kontroverznog američkog predsjednika te njihovom braku, a mnogi procjenjuju da ima i razlog za osvetu nakon otkaza. 

Posljednjih dana u medijima su plasirani inserti iz knjige, a najviše prašine podigli su oni koji govore o animozitetu između Melanije i Ivanke. Autorica piše kako je prva dama vječno kolutala očima na sve Ivankine ideje, a posebno na onu o tome kako će joj pokćerka jednom i sama postati predsjednica SAD-a. 

TAJNE PRVE DAME Rat za Bijelu kuću: Melania je pomela Ivanku, tatinu mezimicu

Već je poznato da ju Melania u knjizi pogrdno naziva princezom te da ju je na inauguraciji Donalda Trumpa pokušala izgurati iz kadra, a Daily Mail donosi još sočnih detalja. 

- Melania je potajice odmahivala glavom s gađenjem na sve što su Ivanka i Don Jr. radili ili govorili, a najviše ju je nerviralo što su Donaldova djeca 'paradirala' kao da su oni glavni. Ona je željela mir i red, a Bijelu kuću u kojoj se nešto pita i Trumpovu djecu usporedila je s cirkusom, dok je njegovu obitelj nazvala zmijama - navodi Winston Wolkoff, koja piše i o Melanijinim političkim aspiracijama, a navodi kako prva dama sebe vidi kao modernu Jacqueline Kennedy.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Braslav 01.09.2020.

    Trump će pomesti pod sa ljevičarima na ovim izborima...

  • post it 01.09.2020.

    Autorica je bivša viša savjetnica koja je dobila otkaz. Pametnome dosta.

  • BOSCH_Sačuvaj3 01.09.2020.

    Ljevičarske pripovjetke....

Komentiraj...
Vidi sve komentare