To je to što me zanima!

Melania platila sobu 620.000 kuna, a u hotelu nije ni noćila

Nakon što se pojavila s kontroverznim šeširom na turneji po Africi, Melania Trump ponovno se našla na meti kritičara zbog plaćene sobe u poznatom hotelu u kojoj na kraju prva dama nije odsjela
Vidi originalni članak

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država, Melania Trump (48), ponovno se našla na meti kritičara nakon prve samostalne turneje u Africi. Melania je za vrijeme svoje ture posjetila četiri zemlje Ganu, Malavi, Keniju i Egipat. 

Prvo su joj modni kritičari zamjerili na odabiru šešira kojeg je nosila na safariju, Nacionalnom parku u Nairobiju. Naime, Melanijin šešir podsjetio je na onaj kakav su nosili europski istraživači, pripadnici kraljevske obitelji i vojni dužnosnici za vrijeme kolonijalizma. 

- Fokusiram se na ono što radim, ne ono što nosim - poručila je Melania novinarima. 

No, osim kontroverznog šešira, Melanijina samostalna turneja razljutila je porezne dužnosnike zbog plaćene sobe u poznatom hotelu u kojoj na kraju prva dama nije odsjela. 

Riječ je o luksuznom apartmanu u hotelu InterContinental Semiramis u Kairu čija cijena noćenja stoji 620.000 kuna. Glasnogovornica Melanie Trump, Stephanie Grisham, potvrdila je kako prva dama nije prenoćila u plaćenom apartmanu. Detalji još uvijek nisu poznati.

VIDI OVO! Meghan Markle ne dobiva plaću: Evo od čega živi vojvotkinja od Sussexa!

Pogledajte Stokin novi spot - Incident

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • zeljkic 08.11.2018.

    hoće joj se može joj se, bespredmetno komentirati, svaki bogataš radi što hoće i nikog netreba biti briga, u svakom slučaju za hotel dobro, briga ih dali je spavala ili ne...

  • uvijekkontra 08.11.2018.

    Pustite gospodu na miru neplacate vi iz 24 . Kak vas nije sram.

  • x00x 08.11.2018.

    imam i ja jednu sobu pa ak zeli ne doci posaljem broj racuna

Komentiraj...
Vidi sve komentare