To je to što me zanima!

Melania Trump poklonila broš od 6000 kuna kraljici Elizabeti

Dodjela poklona je bila dio tradicionalne razmjene darova između šefova država tijekom posjeta. Prva dama SAD-a Melania Trump je kraljici Elizabeti poklonila broš, a princ Filip je dobio pilotsku jaknu...
Vidi originalni članak

Vrlo je nezgodno izabrati poklon za nekoga tko ima sve što poželi pa je Melania Trump (49) bila u velikom problemu kada je išla u posjet Buckinghamu. Što kupiti kraljici Engleske, nije bilo lako odlučiti. Prva dama je primijetila kako kraljica Elizabeta (93) stalno nosi broš, kao omiljeni modni dodatak pa ju je odlučila iznenaditi jednim od 6.000 kuna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Broš Else Peretti, koji je Melanija poklonila kraljici, može se naći na Tiffany&Co. internetskoj stranici i prodaje se za 6.000 kuna. Ured prve dame rekao je kako broš dolazi u prilagođenom pakiranju s motivima Bijele kuće, smještenom u crvenu kožnu kutiju. 

Dodjela poklona bila je dio tradicionalne razmjene darova između šefova država tijekom posjeta. U međuvremenu princ Filip (97) je dobio personaliziranu Air Force jaknu, što mu je od posebne važnosti jer je svojevremeno bio pilot. 

Zauzvrat je kraljica predsjedniku Amerike poklonila prvo izdanje 'Drugog svjetskog rata' od Winstona Churchilla iz 1959. te trodijelni set Duofold olovki. Melania pak kući nosi srebrnu kutiju s ručno izrađenim detaljima iz Buckinghamske palače. 

BEZVREMENSKI STIL Melania Trump kombinacijom je odala počast princezi Diani...

Nema sumnje da se Elizabeti svidio poklon od prve dame, jer njezino Veličanstvo ima veliku kolekciju broševa koji često odaju počast određenim organizacijama ili prigodama. Kraljica posuđuje i članovima obitelji neke primjerke, poput srebrnog broša novozelandske paprati vojvotkinji od Cambridgea, kojeg je Kate nosila prilikom posjete Novom Zelandu 2014.

PRIJE 26 GODINA POGINUO JE DRAŽEN. Ovih 10 fotografija pokazuju kakav je zapravo bio čovjek

Idi na 24sata

Komentari 5

  • sayla 06.06.2019.

    Melanija lijepa kao boginja. Kraljici Elisabetti nema premca u klasi i eleganci. Nekada smo i mi bili u ovome drustvu sa Predsjednikom Titom i prelijepom i uvijek elegantnom Frst Lady Jovankom. A danas sa ovima na vlasti, drzava nam se gusi kriminalu, u crnilu i mracnilu, precjednica ocajna, nedostojna funkcije koju obavlja, stranka sto je iznjedrila najgora olos sto postoji na svijetu. Gazde im iz Brisela i Berlina oni sto su ih ova gospoda silom i bombama tuki da se civiliziraju i prestanu tlaciti i zlostavljati tudje zemlje i narode. Kako se vidi razlika iz aviona, Amerike, Britanije i civilizacije, i ovih gore bandita iz EU- ropske unije, ex-nacista. fasista i kolaboracionista. Klasa nije voda da je svatko moze imati!

  • 06.06.2019.

    melanija je lijepa

  • 06.06.2019.

    Trump obučen ko batler.

Komentiraj...
Vidi sve komentare