To je to što me zanima!

Melanie Griffith: Ja sam jedni krivac za rastavu s Antonijem

Glumica je u nedavnom intervjuu priznala da žali za brojnim lošim estetskim zahvatima na licu koje je kasnije morala prepravljati, a osvrnula se i na krah braka s Banderasom
Vidi originalni članak

Glumica Melanie Griffith (59) u intervjuu za časopis Porter prvi je put objasnila zašto se razvela od Antonija Banderasa (56).

- Jedini krivac sam ja jer sam tad ’zaglavila’ u životu - rekla je Griffith. Tvrdi da nije bila riječ o nevjeri, kako se nagađalo.

- Sada uživam i radim što god poželim - istaknula je glumica, koja se od Banderasa razvela krajem 2015. nakon 18 godina braka. Griffith nakon toga nije bila u vezi, a Banderas se viđa s 36-godišnjom Nicole Kimpel. 

- Sad sam jako povučena i sramežljiva s muškarcima - ispričala je. Kaže da je ne zovu na spojeve i da izlazi s prijateljicama, među kojima je i reality zvijezda Kris Jenner (59).

- Kris mi stalno namješta muškarce, a meni je to prečudno - priznala je Melanie, koja je nedavno rekla da će svog bivšeg supruga uvijek voljeti. 

Griffith se osvrnula i na brojne estetske zahvate na licu zbog kojih je, kaže, grozno izgledala. 

- Morala sam kasnije ići drugom kirurgu koji mi je iz lica vadio svo sranje koje mi je stavila prijašnja kirurginja. Nadam se da sada izgledam malo normalnije - rekla je glumica. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • blanjalica 06.04.2017.

    .ebi ga, nemreš biti letva i imati nategnutu kožu ko dječju guzicu. Na toj suprotnosti skoro cijela estetska kirurgija počiva. Žene, imajte i viška kila i nećete biti plisirane kao dama iz ovog članka. Bez tog viška kila, koje kakvu manijaci napumpavat će vam otrove u vaše tijelo i izgledat ćete ko gipsani odljevak.

  • Azur 06.04.2017.

    Meni je bila draga i lipe glumica. Nije trebala uopste ici na operacije.A posle operacije, kako izgleda, i ja bih je ostavio.

  • 06.04.2017.

    ma koga briga jako važna vijest za sve nas

Komentiraj...
Vidi sve komentare