To je to što me zanima!

Melanie nosi prsten: Opuštena glumica odmara na Havajima

Glasine o rastavi 16 godina dugog braka Melanie Griffith i Antonija Banderasa započele su već u proljeće kad je glumac viđen u društvu nepoznate plavuše
Vidi originalni članak

Glasine o rastavi Melanie Griffith i Antonia Banderasa (51) postale su upitne kad se glumica na odmoru pojavila s vjenčanim prstenom na ruci. Na nekoliko događanja glumica nije nosila prsten pa se pretpostavilo da su se u 16 godina dugom braku s  glumcem pojavili problemi. Glumica je s društvom uživala na brodu na Havajima. Izgledala je sretno i opušteno. Melanie i s 54 godine ima zavidnu liniju, a odmara se s kćeri Stelom (16) i nekoliko obiteljskih prijatelja.  

Već u proljeće započele su glasine o rastavi ovog glumačkog para. Tad je Banderas fotografiran kako se zabavlja s nepoznatom plavušom u noćnom klubu u Cancunu. Prijateljica para izjavila je kako njihov brak ipak nije bio pred raspadom. 

- Ne čine se kao da imaju problema, izgledaju sretno - izjavila je prijateljica para. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • mimozica 24.07.2012.

    antonio voli plavuse.

  • teaa 24.07.2012.

    kasnite, na toj slici je bio sa karolinom kurkovom u nekom diskaču sa gomilom drugih ljudi, a mediji su iskonstruirali priču, kurkova je inace udana i nedavno rodila i ima 20g mlađeg lika od bandrasa tako da sumnjam da se popalila na njega :)

  • 23.07.2012.

    prsten?? ja ga nenosim i šta to znači??bez veze

Komentiraj...
Vidi sve komentare