To je to što me zanima!

Melanijin pogled mogao je ubiti Ivanku, očito je da je ne voli...

Iako se odavno priča kako se Donaldova sadašnja supruga i kćer iz prijašnjeg braka ne vole, sada je to, izgleda, napokon potvrđeno. Najprije joj se kiselo osmjehnula, a onda prostrijelila pogledom
Vidi originalni članak

Prva dama SAD-a Melania Trump (50) u četvrtak je održala govor na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji. Ondje je bila i Ivanka Trump (38), kćer američkog predsjednika Donalda Trumpa (74), koju je dobio u braku s Ivanom Trump (71). Dame su se susrele i razmijenila usiljeni pozdrav koji se sada proširio na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: Melania uredila Bijelu kuću za Božić 

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Melania se u videu nakratko nasmijala Trumpovoj kćeri, a čim se Ivanka maknula, Prva dama je, prestala na licu imati onaj kiseli osmijeh. 

- Je li to Melania upravo zakolutala očima na Ivanku - pisala je jedna pratiteljica, a druga se složila i dodala: 

- Ne izgleda baš kao da se dame vole. 

Mnogi smatraju da je Melania tako čudno pogledala Ivanku zato što je toga dana izašao dio knjige 'Melania i ja: Godine koje sam provela kao povjerljiva osoba, savjetnica i prijateljica prve dame' autorice Stephanie Winston Wolkoff, bivše bliske prijateljice i savjetnice Melanije Trump, piše Daily Mail

U tom isječku doznalo se da je prva dama planirala operaciju 'Blokiraj Ivanku' kako se Ivanka ne bi pojavila u fotografijama s Trumpove inauguracije.

Melania je odobrila raspored sjedenja koji je trebao garantirati da se Ivanka neće vidjeti kada Donald Trump bude prisezao. Wolkoff,  joj je pomogla organizirati događaje oko Trumpove inauguracije i zajedno su procijenile gdje bi kamere mogle biti. Na kraju se, izgleda, plan izjalovio pa je Ivanka sjedila iza Melanije.

- Bile smo preumorne i pod stresom. Da, operacija 'Blokiraj Ivanku' bila je sitničava. Melania je tu sudjelovala. No, vjerovale smo da se Ivanka nije trebala stavljati u središte pažnje na inauguraciji svoga oca - napisala je Wolkoff i nastavila: 

- Bila je to Donaldova inauguracija, a ne Ivankina. No nitko nije bio dovoljno hrabar da joj to kaže. Melania nije bila oduševljena time što Ivanka usmjerava raspored i nije to planirala dopustiti. Nije bila sretna kada je čula da je Ivanka inzistirala da sudjeluje u paradi na Aveniji Pennsylvania sa svojom djecom.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sljastrava 29.08.2020.

    Od pustog zatezanja ne moze dobro ni gledat,pa vam se čini da je strelja pogledom.Ista teta lija.🤣🤣🤣

  • sexy_trubadur 28.08.2020.

    jest ,,taman se spremila da ispali laser iz ociju

  • Judita👥 28.08.2020.

    Kad bi pogledi ubijali

Komentiraj...
Vidi sve komentare