To je to što me zanima!

Melinda Gates nakon razvoda od milijardera ima novog dečka, u vezi je s bivšim novinarom

Poduzetnica i filantropkinja je posljednjih nekoliko mjeseci u vezi s Jonom Du Preom (63), bivšim reporterom Fox Newsa koji sada radi kao stručnjak za komunikacije, piše TMZ
Vidi originalni članak

Melinda French Gates (58), bivša supruga Billa Gatesa (67), ima novi ljubavni interes nakon razvoda od jednog od najbogatijih ljudi na svijetu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Poduzetnica i filantropkinja je posljednjih nekoliko mjeseci u vezi s Jonom Du Preom (63), bivšim reporterom Fox Newsa koji sada radi kao stručnjak za komunikacije, piše TMZ.

Par je prije viđen zajedno u travnju, na utakmici Brooklyn Netsa i Boston Celticsa, no još uvijek nije jasno jesu li ih upoznali preko prijatelja. Par je također zajedno odsjeo u Pelican Hillu, hotelu s 5 zvjezdica u Newport Beachu u Kaliforniji.

Du Pre ima troje djece sa svojom bivšom suprugom Ginom: sinove Kaseyja i Jonnyja, koji su diplomirali na BYU, i kćer Jessie, koja je diplomirala na Sveučilištu Utah.

Izgleda da Melinda nije odustala od ljubavi nakon razvoda, a Bill je nedavno rekao da ne žali ni za čim i da bi ponovno nju odabrao kad bi mogao vratiti vrijeme. 

- Svaki brak, kako djeca odu iz kuće, proći će kroz tranziciju. Moj je nažalost prošao kroz ovu tranziciju zvanu razvod. Ali s moje točke gledišta, to je bio sjajan brak. Ne bih ga mijenjao. Ne bih se odlučio oženiti za nekog drugog - rekao je Gates u intervjuu za The Sunday Times. 

Gates kaže kako je sretan što nakon razvoda i dalje može raditi s Melindom te se ponekad i viđaju. 

ODNOS KOJI IM JE RAZORIO BRAK Gatesova bivša žena o Jeffreyju Epsteinu i prijateljstvu s Billom: 'Bio je odvratan tip, čisto zlo!'

Podsjetimo, Bill i Melinda su se rastali 2021. nakon 27 godina braka. Zajedno imaju troje djece, sina Roryja Johna (23) te kćeri Phoebe Adele (26) i Jennifer Katherine (19). 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • ceralaz 10.11.2022.

    da li je dobila dovoljno milijardi u razvodu za provode... Vjerojatno će nači nekog dečka s želucom od 20 da nasljedi te milijarde

Komentiraj...
Vidi sve komentare