To je to što me zanima!

Melissa Rivers tužit će bolnicu zbog smrti svoje majke Joan

Mrtvozornik je procijenio da je smrt komičarke bila 'predvidljiva' i da spada u rizik takvog zahvata, no, Melissa želi znati zbog čega točno je Joan ostala bez kisika
Vidi originalni članak

Joan Rivers preminula je od komplikacija tijekom operacije grla. Ured Glavnog mrtvozornika u New Yorku objavio je kako je Joan ostala bez kisika tijekom operacije što je u konačnici uzrokovalo njenu smrt. Mrtvozornik je komplikaciju opisao kao 'predvidljivu' što zapravo znači da nitko nije kriv za smrt komičarke. 

Ipak, Joanina kći Melissa (46) nije zadovoljna tim odgovorom i tužit će bolnicu i liječnike koji su operirali njenu majku jer želi saznati zašto je točno Rivers ostala bez kisika. 

Joan su liječnici prije operacije dali isti anestetik od kojeg je preminuo i Michael Jackson. Naime, lijek Propofol je anestetik koji u prevelikoj dozi može biti smrtonosan.

Komičarke je preminula 4. rujna u 82. godini kada joj je stalo srce nakon što je tjedan dana ležala u bolnici Mount Sinai na Manhattanu i bila prikopčana na aparate koji su je održavali na životu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • pinkness 24.10.2014.

    umrla je od starosti

  • Jozo iz Sinja 23.10.2014.

    ma nisam pohlepna...majke mi....

  • CUKRENA. 23.10.2014.

    Svaka operacij nosi neki rizik, a ona ih je prošla milijun, čudo da je i toliko izgurala a i godine nose rizik, prema tome bespotrebna tužba, bar po meni....Ali naći će oni već nešto samo da izvuku lovu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare