To je to što me zanima!

Melita, Miss Universe Hrvatske, otputovala je na izbor u Rusiju

Hrvatska turistička zajednica pripremila je 90 poklona koje će Miss Universe Melita Fabečić darovati svim kandidatkinjama. Nosit će nacionalni kostim Mine Petre
Vidi originalni članak

Miss Universe Hrvatske Melita Fabečić (18) otputovala je na svjetski izbor Miss Universe u Moskvi 9. studenog. Na zagrebački aerodrom stigla je u pratnji Direkcije Miss Universe Hrvatske, Vladimira i Marije Kraljević, Ivane Delač Đolo te mame GordaneMelita u Moskvu nosi brojne večernje i koktel haljine Sherri Hill, cipele Baldinini, no posebno se ističe 'nacionalni poklon' s kojim će naša misica sudjelovati u humanitarnoj aukciji; nakit inspiriran šibenskim gumbima, atraktivna ogrlica i naušnice. 

Nacionalni kostim, tradicionalnu alkarsku nošnju, izradila je hrvatska dizajnerica Mina Petra, a Hrvatska turistička zajednica pripremila je 90 poklona koje će Melita darovati svim kandidatkinjama ovogodišnjeg finala, Croatia shopping torbice, licitarska srca, autokartu Hrvatske te lavandu. 

- Raduje me odlazak u Moskvu na svjetsko finale za koje sam se uporno pripremala posljednjih pet mjeseci. Trudit ću se Hrvatsku predstaviti najbolje što mogu i s nestrpljenjem očekujem sve predstojeće obaveze koje će pred nas staviti Miss Universe Organisation. Posebno me veseli što ću imati priliku biti dio ovog prestižnog natjecanja ljepote i jedva čekam upoznati svih 90 ljepotica iz cijelog svijeta - izjavila je Melita prije leta za Moskvu. 

Posljednih šest mjeseci Melita se pripremala za svjetski izbor vježbajući u teretani s osobnim trenerom te usavršavajući engleski jezik u školi stranih jezika. Mnogobrojni svjetski portali koji prate izbore ljepote svrstavaju Melitu među favoritkinje, a žiri portala http://www.globalbeauties.com/ uvrstio ju je na visoko sedmo mjesto na leaderboardu tik uz bok predstavnicama Francuske, SAD-a, Venecuele, Španjolske, Paragvaja, Kolumbije i Filipina. 

Hoće li atraktivna Melita Fabečić ponoviti uspjeh svojih prethodnica Elizabete Burg i Sarah Ćosić te se plasirati u Top 16 na svjetskom finalu na kojem će aktualna Miss Universe Olivia Culpo predati krunu predstoji nam vidjeti u velikom finalu najprestižnijeg izbora ljepote u svijetu, 9. studenog.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • zahira45 23.10.2013.

    Lijepa cura, hajd da donese neki uspjeh kad u ovoj zemlji drugih uspjeha nemamo.

  • mjato 23.10.2013.

    ma ko još leti avionom u tigrastoj minici? jel joj za vrime leta i kruna na glavi? primitivno do bola!!!!!!!

  • mjato 23.10.2013.

    zašto ne nosi odjeću i posebno OBUĆU naših dizajnera i postolara? zašto reklamirat nešto tuđe???? mi kao ne znamo sašit i izradit dobar komad robe? ovo je pljuc, pljuc za hrvatske obrtnike!

Komentiraj...
Vidi sve komentare