Obavijesti

Show

Komentari 20

Melita, Miss Universe Hrvatske, otputovala je na izbor u Rusiju

Melita, Miss Universe Hrvatske, otputovala je na izbor u Rusiju
7

Hrvatska turistička zajednica pripremila je 90 poklona koje će Miss Universe Melita Fabečić darovati svim kandidatkinjama. Nosit će nacionalni kostim Mine Petre

VIDEO

Miss Universe Hrvatske Melita Fabečić (18) otputovala je na svjetski izbor Miss Universe u Moskvi 9. studenog. Na zagrebački aerodrom stigla je u pratnji Direkcije Miss Universe Hrvatske, Vladimira i Marije Kraljević, Ivane Delač Đolo te mame GordaneMelita u Moskvu nosi brojne večernje i koktel haljine Sherri Hill, cipele Baldinini, no posebno se ističe 'nacionalni poklon' s kojim će naša misica sudjelovati u humanitarnoj aukciji; nakit inspiriran šibenskim gumbima, atraktivna ogrlica i naušnice. 

Nacionalni kostim, tradicionalnu alkarsku nošnju, izradila je hrvatska dizajnerica Mina Petra, a Hrvatska turistička zajednica pripremila je 90 poklona koje će Melita darovati svim kandidatkinjama ovogodišnjeg finala, Croatia shopping torbice, licitarska srca, autokartu Hrvatske te lavandu. 

- Raduje me odlazak u Moskvu na svjetsko finale za koje sam se uporno pripremala posljednjih pet mjeseci. Trudit ću se Hrvatsku predstaviti najbolje što mogu i s nestrpljenjem očekujem sve predstojeće obaveze koje će pred nas staviti Miss Universe Organisation. Posebno me veseli što ću imati priliku biti dio ovog prestižnog natjecanja ljepote i jedva čekam upoznati svih 90 ljepotica iz cijelog svijeta - izjavila je Melita prije leta za Moskvu. 

Posljednih šest mjeseci Melita se pripremala za svjetski izbor vježbajući u teretani s osobnim trenerom te usavršavajući engleski jezik u školi stranih jezika. Mnogobrojni svjetski portali koji prate izbore ljepote svrstavaju Melitu među favoritkinje, a žiri portala http://www.globalbeauties.com/ uvrstio ju je na visoko sedmo mjesto na leaderboardu tik uz bok predstavnicama Francuske, SAD-a, Venecuele, Španjolske, Paragvaja, Kolumbije i Filipina. 

Hoće li atraktivna Melita Fabečić ponoviti uspjeh svojih prethodnica Elizabete Burg i Sarah Ćosić te se plasirati u Top 16 na svjetskom finalu na kojem će aktualna Miss Universe Olivia Culpo predati krunu predstoji nam vidjeti u velikom finalu najprestižnijeg izbora ljepote u svijetu, 9. studenog.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete
STIŽE PRINOVA

Hana Huljić je trudna! Grašo i supruga čekaju drugo dijete

Šuškanja o prinovi krenula su krajem prošle godine, no sve je demantirao Tonči Huljić
Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene