To je to što me zanima!

Memoari Britney Spears prisilili su Justina Timberlakea na jedan potez: 'Dobivao je puno mržnje'

Pjevač je pokušao utišati ogorčene fanove Britney Spears, no oni ga ne prestaju 'blatiti' na drugim društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Cijeli svijet bruji o memoarima 'The Woman in Me' pop zvijezde Britney Spears (41) koja u njima iznosi detalje iz privatnog života. Pjevačica je otkrila kako joj je bivši dečko, pjevač Justin Timberlake (42), dao da popije pilulu za pobačaj. Iznijevši to u javnost, Justina su pratitelji počeli napadati na društvenim mrežama radi čega je bio prisiljen ugasiti komentare na svim objavama.

IZAŠLI NJENI MEMOARI Britney otkrila: 'Justin mi je dao pilule za prekid trudnoće. Još se uvijek sjećam te boli i straha...'

- Justin je ovu odluku donio zbog komentara punih mržnje i odvratnih stvari koje su mu ljudi pisali - prenosi Page Six od izvora bliskoga pjevaču.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Justin Timberlake (@justintimberlake)

Britney piše kako Justin nimalo nije bio sretan s njezinom trudnoćom, smatrao je kako su oboje bili premladi za odgajati dijete pa joj je dao tablete za pobačaj i poručio joj da će biti dobro.

- Otišla sam u kupaonicu i ostala tamo satima. Nastavila sam plakati i vrištati dok sve nije bilo gotovo. Ne sjećam se kako je završilo, ali sjećam se, 20 godina kasnije, boli i straha - napisala je pjevačica u svojim memoarima zbog čega Justin trenutačno trpi masovne napade na društvenim mrežama.

OTKRILA NJEGOVO PRAVO LICE Justinu se nisu svidjeli memoari koje je napisala Britney Spears: 'Nju nije briga koga vrijeđa...'

Iako je na svom Instagram profilu Justin ukinuo mogućnost komentiranja, korisnici aplikacije X ga ne prestaju 'hejtati'.

- Činjenica da je Justin Timberlake tražio od Britney Spears da pobaci, prisilio ju je da to učini kod kuće jer nije želio u novine, a zatim sjedio i svirao gitaru dok je ona ležala na podu kupaonice od bolova. Taj čovjek je više nego mrtav za mene - oštro je napisala jedna korisnica.

- Trenutačno slušam audio knjigu Britneyne autobiografije i Justin Timberlake mora platiti za svoje zločine - poručio je korisnik X-a.

- Pročitajte Britneynu biografiju. Prilično jednostavna književna ponuda, gotova za 2 sata. Sada želim prebiti Justina Timberlakea - napisala je jedna od korisnica.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tamanje 27.10.2023.

    zeni treba pomoc

Komentiraj...
Vidi sve komentare