To je to što me zanima!

Menadžer: Čekao sam dva sata dok se Simona šminka

Igor Boltek je Baretu našao stan. Zoran Škugor je lažirao ljubavne veze, a Vladimir Mihaljek kaže da današnji menadžeri trpe sve i svašta od poznatih
Vidi originalni članak

Senad Hasić sređivao je gaže Alki Vuici, Emiliji Kokić, Sanji Doležal, Elli i brojnim drugima, a trenutačno surađuje s Avom Karabatić. No kaže da je Simona Šajn (26), s kojom je nedavno prestao surađivati, pretjerivala u svemu.
- Iako živim u Rijeci, a Simoni sam dogovorio gažu u Medulinu, ona je od mene tražila da dođem po nju u Zagreb. Ispred kuće sam je morao čekati po dva sata da se spremi i našminka - kaže Hasić.
Dodaje da je Modni Mačak tražio da ga limunuzina vozi od Zagreba do Beograda, gdje je gostovao na televiziji Pink. Emilija Kokić na koncertima je tražila skupe večere, luksuzni smještaj i prijevoz. Željela je kraljevski tretman o tuđem trošku.

SEVERINI NOSIO HALJINE I TORBE
Tomislav Petrović godinama je menadžer Severine Vučković (38). Osim što se brine za njezinu karijeru, Tomislav pjevačici nosi kovčege, bocu vode, haljine... Jedan od najpoznatijih menadžera u Hrvatskoj Vladimir Mihaljek kaže da to što on radi nije posao menadžera.

DEČKI IZ E.T.-JA TRAŽILI SU ČETIRI SOKA I VODU
Dečki iz E.T.-ja bili su vrlo zahtjevni, ali i vrlo zabavni. Uvijek su prije nastupa tražili točno četiri boce soka od naranče i vodu, kazala je menadžerica Goga Bosak. Bivša menadžerica Nine Badrić (38) dodaje kako je pjevačica jedino zahtijevala da u klubovima u kojima nastupa bude dobro ozvučenje. Goga smatra da je dovoljno iskusna pa si ne dopušta da je netko iskorištava.
- Trenutačno radim s Natali Dizdar (25). Nekoliko puta sam je znala ugodno iznenaditi jer smatram da je to potrebno za dobar odnos - kaže Goga. Dodaje da joj je za njezin 24. rođendan poslala šampanjac i tortu, ali to je sve. Ne idem joj u trgovinu.

GORANU BARETU SAM TRAŽIO STAN
Igor Boltek devet godina radi s Goranom Baretom (45). Tvrdi kako s njim ima prijateljski odnos. Napravio bi sve za Bareta.
- Ne vjerujem da bih mogao raditi s nekim drugim jer smatram da je za suradnju potrebna iskrenost, a to se rijetko nađe - kaže Boltek. Baretu je pomogao naći stan nakon što su ga otpustili iz Remetinca.

NE BIH POPUT TOMICE NOSIO SEVI KOFERE
Vladimír Mihaljek na je sceni više od 20 godina. Mihaljek je u gostionici u Skoplju pronašao Akija Rahimovskog i doveo ga u Parni valjak. Ne trpi zahtjevne klijente i ne želi se pred njima ponižavati: “Nikad ne bih poput Tomislava Petrovića nosio kofere Severini.”

ŠKUGOR 'LAŽIRAO' LJUBAV FANI I SANDIJA, ALI SU SE ONI I ZALJUBILI

Ne stidim se toga. Zašto i bih, pitao se u intervjuu menadžer Zoran Škugor. Menadžer se pohvalio kako je on spojio Sandija Cenova (42) i bivšu Miss Hrvatske Fani Čapaliju (35) jer je to bio dobar marketinški potez. No na kraju su se zaljubili.

ALKA NA GAŽI TRAŽI DA JE ČEKA ŠAMPANJAC
Senad Hasić kaže da je imao i neugodnih iskustva. Prije 12 godina Sanja Doležal (47) pjevala je na humanitarnom koncertu, kaže, no bunila se da joj 200 kn nije dovoljno da stigne do Delnica.
-  Siniša Vuco  ganjao me po livadi jer sam uzeo svoj postotak koji je tada bio 500 njemačkih maraka - kroz smijeh priča Senad. Dodaje kako Alka Vuica (49) traži da je na svakoj gaži čeka šampanjac.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • blondboy 30.07.2010.

    oho imamo epizodu menadzers attack!

Komentiraj...
Vidi sve komentare