To je to što me zanima!

Menadžer: Leonard Cohen je preminuo u snu u svome domu

Na posljednjem ispraćaju legendarnog glazbenika bili su samo obitelj i dugogodišnji prijatelji. Njegov sin Adam otkrio je da su ispoštovali očevu posljednju želju i pokopali ga pokraj njegovih roditelja
Vidi originalni članak

Leonard Cohen umro je 7. studenog u svom domu u snu nakon pada. Smrt je bila iznenadna i neočekivana, a glazbenik je preminuo u miru, rekao je njegov menadžer.

Na posljednjem ispraćaju legendarnog glazbenika bili su samo obitelj i dugogodišnji prijatelji. Njegov sin Adam (44) otkrio je da su ispoštovali očevu posljednju želju.

- Sestra i ja pokopali smo tatu u Montrealu. Ispratili su ga njegovi najbliži, a pokopan je do svog oca i majke, baš kao što je htio - stoji na Adamovom Facebooku.

Cohenov sin Adam naslijedio je glazbeni talent od oca. Emotivnom porukom na društvenoj mreži zahvalio mu je na svemu što mu je pružio.

- Ima toliko toga na čemu mu želim zahvaliti. Hvala ti na udobnosti koju si mi pružio, za mudrost koju si mi dao. za maratonske razgovore koje smo vodili, za tvoju duhovitost i smisao za humor - napisao je.

Zahvalio mu se i na glazbi na koju ga je 'navukao', na podršci te na privilegiji da glazbeno surađuju te na ljubavi koju mu je pružao. Adama je Leonard dobio u vezi sa Suzannom Elrod.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 17.11.2016.

    Najljepša smrt.

  • allman 17.11.2016.

    drago mi je da se nije patio. so long legendo !

Komentiraj...
Vidi sve komentare