To je to što me zanima!

Meri Cetinić prisjetila se kćeri i posvetila joj dirljivu objavu: 'Počivaj u miru, ljubljeno moje'

Uvijek s knjigom u ruci, govorila si da ti je to prijateljica...sad su tvoje riječi i stihovi s nama...Svaki prvi u mjesecu je bolno sjećanje na tvoj prerani odlazak, napisala je u objavi na Facebooku
Vidi originalni članak

Na Blagdan Svih Svetih i Dušni dan ove godine posebno je emotivna glazbena diva Meri Cetinić (68) koja je prije otprilike pet mjeseci izgubila kći Ivanu Burić. Dirljivom objavom na Facebooku razniježila je mnoge. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uvijek s knjigom u ruci, govorila si da ti je to prijateljica...sad su tvoje riječi i stihovi s nama...Svaki prvi u mjesecu je bolno sjećanje na tvoj prerani odlazak, tako i danas na blagdan Svi Sveti...počivaj u miru, ljubljeno moje, u krilu Oca nebeskog, hvala za svu ljubav što si mi dala, što si bila moja Ivi i uvijek ćeš bit... - napisala je Meri uz fotografije kćeri Ivane. 

Podsjetimo, Ivana Burić, kći pjevačice Meri Cetinić, preminula je u lipnju u 44. godini. Shrvana Meri tada je podijelila vijest na društvenim mrežama, a brojne kolege s estrade su joj izrazile sućut.

NAKON JASNE, SAD I ZORICA Meri Cetinić ponovno zamijenili za kolegicu s estrade! U emisiji nisu znali tko pjeva hit 'More'

- Opaka bolest je prijetila, ali smo je savladavale zajedno... Ovaj put je bila jača, nismo uspjele, sunce moje i dragi Bog te je uzeo k sebi u svoj zagrljaj, prema nebeskim visinama, zvijezdama... - napisala je Meri nakon Ivanine smrti. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 03.11.2021.

    Niti jedan roditelj ne bi smio doživjeti tu bol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare