To je to što me zanima!

Merita Arslani promovirala je svoj novi triler 'Pouzdan izvor'

PREDSTAVILA HIT KRIMIĆ Književnica i novinarka je govorila o svom trileru u kojem je opisala brojne političke intrige koje je iskusila tijekom novinarske karijere
Vidi originalni članak

Ne volim pisati o stvarima o kojima nemam blage veze. U tom slučaju bih se osjećala kao da varam čitatelje, rekla je nagrađivana književnica Merita Arslani.

Rođena Zadranka u zagrebačkom noćnom klubu predstavila je svoj krimić 'Pouzdan izvor'. Kao što je slučaj i u njenim prijašnjim romanima, temeljila ga je na vlastitim iskustvima. 

- Skoro 15 godina se bavim novinarstvom. Svega sam se nagledala pa sam odlučila dio političkih intriga podijeliti s čitateljima - kaže Merita. Njen triler prati mladu novinarku koja istražuje slučaj ubojstva poduzetnice koja je pronađena mrtva u svom stanu. 

- Želja mi je upoznati čitatelje s novinarskom profesijom koja se danas često obezvrjeđuje. Neki ljudi pogrešno zaključuju da se naš radni dan sastoji od pisanja poluistina u zadimljenoj redakciji što je daleko od istine - objasnila je Merita. Meritin novi roman izašao je u novoj biblioteci Blakan Noir koju je pokrenuo 24sata s najboljim domaćim izdavačima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • bbbdado 01.10.2014.

    O političkim intrigama može cijelu biblioteku napisat

  • kung fu panda 01.10.2014.

    ovo bi moglo biti dobro štivo ako je izvor pouzdan

  • Little Tut 01.10.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare