To je to što me zanima!

Meritas i Mare Milin zajedno za novu pjesmu 'U vodi zapisano'

Anita Valo i Meri Jaman izbacile su novu pjesmu, a za glazbeni spot surađivale su s Mare Milin
Vidi originalni članak

Anita Valo i Meri Jaman sa sobom kroz godine stvaranja i djelovanja nose izrazitu strpljivost i toleranciju. Kroz razne periode i faze uz njih su uvijek kročile zanimljive, talentirane, neprilagođene, potentne, samozatajne osobnosti koje bi njihovoj glazbi davale riječ, krojile zvuk, stvarale identitet slikom.

POSLUŠAJTE PJESME:

Ova potonja osobnost je zasigurno Mare Milin, glasnik njihove glazbe kroz objektiv koja potpisuje novi spot „U vodi zapisano“ koje Meritas predstavljaju.

OBJAVILE I SPOT Grupa Meritas o novoj pjesmi 'Sve male opsjene': Čar života je da smo nedovršeni kao ljudi

- Ovo je sedmi video s albuma Pričaj mi, koji ja potpisujem. Rekord. 7 je moj sretan broj. Jedva čekam sljedeći album i 10 videa za njega -  kazala je Mare u svom svjedočanstvu o snimanju spota za ovaj najnoviji singl Meritas.

I još je puno lipih stvari izrekla pa najbolje da upravo njene riječi opišu njihov najnoviji video.

- I tako, slušala sam i čitala pjesmu i ugledala sliku koja se kreće poput vode, gdje siluete iza rukom gibane površine, hodaju, plešu, kreću se na razne načine... Najbolje je što to nije efekt, već djelo stvarnih ljudi s osjećajem za ritam i sliku. Potpuno je „nesavršeno“, i to je ono što želim. Sve se radilo ručno u ovom svijetu AI. Fotografije koje služe kao projekcije se, poput valova prelijevaju jedna u drugu i čine hipnotičku komponentu videa.

Anita i Meri, ali i njihove osobnosti koje ih prate upravo dokazuju inat, marljivost, zanesenost, istančanost, pa je tako divno kako Mare opisuje da se sve radilo ručno, danas kada sve može tako lako i brzo.

PROMO Izuzetna suradnja: Meritas feat. Boris Štok: „VEČER“ Pritajena eksplozija emocija

Upravo dugogodišnje bivanje i suradnje između tih osobnosti s početka ovog teksta, svaki put nanovo donese još jednu pjesmu, još jedan spot koji potvrđuje toliko snažan identitet Meritas.

Anita Valo i Meri Jaman kao autorice glazbe su i ovoga puta povjerenje ukazale producentima Juri Ferini i Pavlu Miholjeviću s kojima zajedno rade dugi niz godina, s Anitom koja uz njih dvojicu potpisuje i aranžman, dok Ines Prajo kao stalni član ekipe donosi tekst.

PROMO Meritas i Mare Milin u novoj video priči za pjesmu Taj dan

Montažu spota potpisuje Ines Piknjač/ Dienne.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare