To je to što me zanima!

Meritas u osječkoj tvrđi za Svjetski dan glazbe 21. lipnja

Jedva smo dočekale koncertnu promociju albuma 'Gle!' u Osijeku i posebno nam je drago što će biti u lijepom ambijentu Trga sv. Trojstva, kazale su Anita i Meri
Vidi originalni članak

Povodom Svjetskog dana glazbe Udruga Breza i grad Osijek će kao glavne aktere ovog događanja koje se odvija na otvorenim pozornicama, gradskim ulicama i trgovima, ugostiti grupu Meritas na Trgu sv.Trojstva u Tvrđi, u nedjelju 21. lipnja s početkom u 21 sat. 

Članice grupe Meritas, Anita Valo i Meri Jaman, tako će sa svojim glazbenicima koncertnu promociju albuma 'Gle!' u Osijeku održati upravo na Svjetski dan glazbe te će Osječani imati priliku po prvi puta poslušati u koncertnoj izvedbi pjesme poput 'Budi blizu', 'Još jednom', 'Gle', 'Umjesto isprike' i 'S tobom tišina', uz odabrane pjesme s njihovih prethodnih četiri albuma. 

Da podsjetimo, album je osim prema uvijek zapaženoj i izražajnoj glazbi prepoznat i po jedinstvenom dizajnu albuma – radi se o drvenoj kutiji u kojoj je smješten cd, a imitira okvir za fotografije i unikatan je po tome u svijetu. 

- Jedva smo dočekale koncertnu promociju albuma 'Gle!' u Osijeku te nam je posebno drago što će biti u lijepom ambijentu Trga sv. Trojstva. Osijek često posjećujemo jer se ovdje kroz različite projekte izražavamo. Hvala svima koji sudjeluju u organizaciji koncerta, posebno Udruzi Breza - izjavile su Anita i Meri. 

Koncert koji je ujedno i prigoda za obilježavanje kalendarskoga početka ljeta, dio je aktivnosti europskoga projekta Mladi za zemlju/Youth4Earth. Uz Brezu i Grad Osijek, koncert će logistički i tehnički podržati Dječja osječka kreativna kućica - Dokkica te agencija Luminis. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare