To je to što me zanima!

Messijeva supruga oglasila se prvi put nakon odlaska iz Barce

'Kako je teško sažeti u nekoliko redaka sve ove proživljene godine! Toliko emocija koje su ostavile trag u našim životima. Ali kako se kaže, ono što nas ne ubije, čini nas jačima', započela je Antonela
Vidi originalni članak

Nogometaš Leo Messi (34) je nakon 21 godine napustio Barcelonu. Na jučerašnjoj pressici Messi nije mogao suzdržati suze, a u prvim redovima ga je bodrila njegova prva ljubav, supruga Antonella Rocuzzo (33) s djecom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kako je teško sažeti u nekoliko redaka sve ove proživljene godine! Toliko emocija koje su ostavile trag u našim životima. Ali kako se kaže, ono što nas ne ubije, čini nas jačima! - započela je Antonela u objavi ispod fotografije koju je podijelila na Instagramu.

- A s obitelji kao bazom opet ćemo izaći na teren, jači nego ikad... Idemo kamo god, idemo zajedno, ali uvijek idemo naprijed. Volim te, ljubavi - poručila je Messijeva supruga, a objava je brzo pokupila preko milijun lajkova.

'Divljenje', 'Neka dođu nove i lijepe stvari za ovu predivnu obitelj', 'Toliko vas obožavam', 'Siguran sam da ćete nastaviti stvarati povijest kamo god da krenete. Izlazak iz zone ugode je težak, ali osvajanje onoga što slijedi... Nevjerojatno je' - pisali su obožavatelji u koemntarima. 

Leo je Antonelu upoznao s pet godina, a iako je bio sramežljiv kao desetogodišnjak joj je dao do znanja da je ona za njega. Vjenčali su se u lipnju 2017. godine u argentinskom Rosariju. Zajedno imaju trojicu sinova: Thiaga (8), Matea (5) i Ciroa (3).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • cobi 09.08.2021.

    Mnoge stvari mu nisu isle u prilog,a koliko sam vidio htio je ostati.Na kraju krajeva nije sve u novcu,tolike godine je igrao za Barcelonu.Iako ga ne simpatiziram zbog Barce porastao mi je u ocima zbog ovoga.Bravissimo.

  • AC.MILAN 09.08.2021.

    ne znam zašto tako zločesti komentari

  • nap 09.08.2021.

    Dosao kraj u barci ide dalje

Komentiraj...
Vidi sve komentare