Obavijesti

Show

Komentari 5

Messijeva supruga oglasila se prvi put nakon odlaska iz Barce

Messijeva supruga oglasila se prvi put nakon odlaska iz Barce
4

'Kako je teško sažeti u nekoliko redaka sve ove proživljene godine! Toliko emocija koje su ostavile trag u našim životima. Ali kako se kaže, ono što nas ne ubije, čini nas jačima', započela je Antonela

VIDEO

Nogometaš Leo Messi (34) je nakon 21 godine napustio Barcelonu. Na jučerašnjoj pressici Messi nije mogao suzdržati suze, a u prvim redovima ga je bodrila njegova prva ljubav, supruga Antonella Rocuzzo (33) s djecom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Videovijesti 8.8.2021. VIDEO

- Kako je teško sažeti u nekoliko redaka sve ove proživljene godine! Toliko emocija koje su ostavile trag u našim životima. Ali kako se kaže, ono što nas ne ubije, čini nas jačima! - započela je Antonela u objavi ispod fotografije koju je podijelila na Instagramu.

- A s obitelji kao bazom opet ćemo izaći na teren, jači nego ikad... Idemo kamo god, idemo zajedno, ali uvijek idemo naprijed. Volim te, ljubavi - poručila je Messijeva supruga, a objava je brzo pokupila preko milijun lajkova.

'Divljenje', 'Neka dođu nove i lijepe stvari za ovu predivnu obitelj', 'Toliko vas obožavam', 'Siguran sam da ćete nastaviti stvarati povijest kamo god da krenete. Izlazak iz zone ugode je težak, ali osvajanje onoga što slijedi... Nevjerojatno je' - pisali su obožavatelji u koemntarima. 

Leo je Antonelu upoznao s pet godina, a iako je bio sramežljiv kao desetogodišnjak joj je dao do znanja da je ona za njega. Vjenčali su se u lipnju 2017. godine u argentinskom Rosariju. Zajedno imaju trojicu sinova: Thiaga (8), Matea (5) i Ciroa (3).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu