To je to što me zanima!

Meštar u jutarnjem programu frizurom privukao svu pažnju

Gledatelji jutrošnje emisije primijetili su da Davor više nema kratko ošišanu kosu, već ju je malo 'pustio' da naraste. Davor je ovog tjedna bio u zagrebačkom kazalištu 'Komedija'...
Vidi originalni članak

Hrvatski televizijski voditelj Davor Meštrović (52), zvijezda emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', promijenio je frizuru.

Gledatelji jutrošnje emisije, koju je Davor vodio s kolegicom Zlatom Muck, primijetili su da voditelj više nema kratko ošišanu kosu, već ju je malo 'pustio' da naraste.

Davor se redovito pojavljuje i na javnim događanjima pa je tako sa suprugom Senkom bio na premijeri dramske predstave 'Idiot' u Hrvatskom narodnom kazalištu krajem godine. Ovog tjedna bio je u zagrebačkom kazalištu 'Komedija' na premijeri predstave 'Najstariji zanat'. 

Sa suprugom Senkom redovito putuje, ide na koncerte, predstave... Ponekad u izlazak povedu i djecu. On i supruga Senka skupa su više od 20 godina.

- Nastojali smo posvuda voditi djecu sa sobom i tako ih pripremati za putovanja, odmor, vrtić, školu. Ako preko tjedna nismo bili zajedno zbog poslovnih obveza, nedjeljna smo prijepodneva imali rezervirana samo za obiteljska druženja. To je u našoj obitelji nepisano pravilo. Kada razmišljam o naših dvadeset godina braka i zajedništva, mogu reći da je bilo malo nedjelja koje nismo proveli zajedno... - rekao je jednom prilikom.

Obitelj je bila uz njega u najtežim trenucima. Prošle godine morao jena operaciju tumora u Klinici za otorinolaringologiju Kliničke bolnice Sestara milosrdnica. Otkrio je da ima benigni tumor u nosu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Fenix7 16.01.2020.

    Super mi je fotka 7. Kaj to modni mačak Meštar ima oko vrata? Krepanu mačku? :))

  • zeljkic 16.01.2020.

    Meštar legenda, jednostavan spontan ponekad i nepredvidiv sa komentarima što je po meni simpatično, kad slušam radio stanice u kojima se deru, cerekaju, valjaju gluposti i misle da svi umiru od smijeha i onda bi to trebalo biti normalno ... svi vi koji ste tu ispisali toliko jadnih komentara na njegov račun ste stvarno dno dna, okrenite program, čist jednostavno

  • lokal patriota 15.01.2020.

    Još samo fali da otpjeva Purple Rain i sve je prekrasno složeno, kao u zvijezde pjevaju.... Ubio čovjek pjesmu. .

Komentiraj...
Vidi sve komentare