Show

Komentari 53

Meštar u jutarnjem programu frizurom privukao svu pažnju

Meštar u jutarnjem programu frizurom privukao svu pažnju

Gledatelji jutrošnje emisije primijetili su da Davor više nema kratko ošišanu kosu, već ju je malo 'pustio' da naraste. Davor je ovog tjedna bio u zagrebačkom kazalištu 'Komedija'...

Hrvatski televizijski voditelj Davor Meštrović (52), zvijezda emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', promijenio je frizuru.

Gledatelji jutrošnje emisije, koju je Davor vodio s kolegicom Zlatom Muck, primijetili su da voditelj više nema kratko ošišanu kosu, već ju je malo 'pustio' da naraste.

Davor se redovito pojavljuje i na javnim događanjima pa je tako sa suprugom Senkom bio na premijeri dramske predstave 'Idiot' u Hrvatskom narodnom kazalištu krajem godine. Ovog tjedna bio je u zagrebačkom kazalištu 'Komedija' na premijeri predstave 'Najstariji zanat'. 

Sa suprugom Senkom redovito putuje, ide na koncerte, predstave... Ponekad u izlazak povedu i djecu. On i supruga Senka skupa su više od 20 godina.

- Nastojali smo posvuda voditi djecu sa sobom i tako ih pripremati za putovanja, odmor, vrtić, školu. Ako preko tjedna nismo bili zajedno zbog poslovnih obveza, nedjeljna smo prijepodneva imali rezervirana samo za obiteljska druženja. To je u našoj obitelji nepisano pravilo. Kada razmišljam o naših dvadeset godina braka i zajedništva, mogu reći da je bilo malo nedjelja koje nismo proveli zajedno... - rekao je jednom prilikom.

Obitelj je bila uz njega u najtežim trenucima. Prošle godine morao jena operaciju tumora u Klinici za otorinolaringologiju Kliničke bolnice Sestara milosrdnica. Otkrio je da ima benigni tumor u nosu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci