Obavijesti

Show

Komentari 53

Meštar u jutarnjem programu frizurom privukao svu pažnju

Meštar u jutarnjem programu frizurom privukao svu pažnju
10

Gledatelji jutrošnje emisije primijetili su da Davor više nema kratko ošišanu kosu, već ju je malo 'pustio' da naraste. Davor je ovog tjedna bio u zagrebačkom kazalištu 'Komedija'...

VIDEO

Hrvatski televizijski voditelj Davor Meštrović (52), zvijezda emisije 'Dobro jutro, Hrvatska', promijenio je frizuru.

Gledatelji jutrošnje emisije, koju je Davor vodio s kolegicom Zlatom Muck, primijetili su da voditelj više nema kratko ošišanu kosu, već ju je malo 'pustio' da naraste.

Davor se redovito pojavljuje i na javnim događanjima pa je tako sa suprugom Senkom bio na premijeri dramske predstave 'Idiot' u Hrvatskom narodnom kazalištu krajem godine. Ovog tjedna bio je u zagrebačkom kazalištu 'Komedija' na premijeri predstave 'Najstariji zanat'. 

Zagreb: Premijera novog kabareta Mire Ungara "Esprit de Paris"

Sa suprugom Senkom redovito putuje, ide na koncerte, predstave... Ponekad u izlazak povedu i djecu. On i supruga Senka skupa su više od 20 godina.

- Nastojali smo posvuda voditi djecu sa sobom i tako ih pripremati za putovanja, odmor, vrtić, školu. Ako preko tjedna nismo bili zajedno zbog poslovnih obveza, nedjeljna smo prijepodneva imali rezervirana samo za obiteljska druženja. To je u našoj obitelji nepisano pravilo. Kada razmišljam o naših dvadeset godina braka i zajedništva, mogu reći da je bilo malo nedjelja koje nismo proveli zajedno... - rekao je jednom prilikom.

Zagreb: Premijera predstave Idiot, poznati se okupili u HNK-u

Obitelj je bila uz njega u najtežim trenucima. Prošle godine morao jena operaciju tumora u Klinici za otorinolaringologiju Kliničke bolnice Sestara milosrdnica. Otkrio je da ima benigni tumor u nosu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

08:55
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...