To je to što me zanima!

Meštrović i Sabljak u HGZ-u su izveli najljepše božićne hitove

Nama je beskrajno teško djelovati u ovakvim okolnostima. Iako smo u svečanom raspoloženju, mislim da se mi umjetnici trenutačno nalazimo u teškom lockdownu. No uživajmo u duhu Božića, rekao je Meštrović
Vidi originalni članak

Ovog je petka s početkom u 20 sati bio Advent Classic Fest u velikoj dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda. Glumica i pjevačica Renata Sabljak (43) uz pratnju pijanista Mateja Meštrovića (51) uživo je otpjevala popularne božićne hitove.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dvoranom su se tako orili hitovi poput 'White Christmas', 'Little Drummer boy', 'Tiha noć', 'O holy night' i mnogi drugi. 

Posjetitelji, kao i gledatelji koji su koncert pratili na Facebook stranici YouTube kanalu 24sata, uživali su u izvedbi klasičnih hitova. Posjetitelji su došli u malom broju, a sukladno uputama i preporukama Stožera, među njima je bio razmak te su se poštivale epidemiološke mjere.

- Nama je beskrajno teško djelovati u ovakvim okolnostima. Iako smo u svečanom i božićnom raspoloženju, mislim da se mi umjetnici trenutačno nalazimo u teškom lockdownu, jer pomoći od države nemamo. Omogućeno nam je da sviramo za vas 30. Tu nema tržišta, nema honorara, ničega - rekao je Meštrović pa zaključio:

- No vratit ću se na vedrije teme. Uživat ćemo u duhu Božića, inspiriran sam time što nam dolazi i tome što je iza nas. Meni i Renati je ovo prvi javni nastup. Hvala vam svima koji ste došli. Čekajmo da ova pošast prođe.

ADVENT CLASSIC FEST Koncert najljepših klasika: Zvukovi Beethovena, Dore Pejačević i Paganinija u HGZ-u

Nakon njegovih riječi gledatelji i posjetitelji mogli su uživati u božićnim pjesmama. 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Purgerica4 12.12.2020.

    Renata predivna žena, prekrasnog glasa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare