To je to što me zanima!

Meštrović: Zbog Žanamari sam zavolio vlastiti glas

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Voditelj kaže da se pjevačica s njim na probama naradi kao da svaki dan opere tri mašine rublja, osuši ih i izglača. Počeli su i snimati svoje probe
Vidi originalni članak

Nije bilo niti jednog konkretnog savjeta žirija prošle subote, zato sam potražio profesoricu pjevanja, objasnio je Davor Meštrović (42) na koje se sve načine intenzivno priprema za drugi nastup u emisiji “Zvijezde pjevaju”. Napravili su profesionalnu analizu i počeli ispravljati pogreške u pjevanju.
- Ako uspijemo nadoknaditi 40 godina života, bit će to uspjeh - šali se televizijski voditelj, koji radni dan počinje u 5.25. Utorkom odrađuje “šihtu” u emisiji “Dobro jutro, Hrvatska” i taj dan mu je, kaže, iznimno naporan. Sa Žanamari Lalić (28), “noćnom pticom” koja voli dugo spavati, nalazi se na probama u 17 sati svakog dana. Pjevačica kaže da joj je najteže bilo shvatiti kako Davor čuje tonove, problemu su doskočili tako da svaku probu snimaju pa poslije preslušavaju.
- Jednu verziju njegove nove pjesme sačuvali smo kao dokaz da može dobro otpjevati ako uživo zezne zbog treme - kroz smijeh ističe Žanamari. Jedino iznenađenje za publiku i gledatelje je da prođu dalje, zaključuje Davor.

'ŽIRI JE DIGAO RUKE, A JA SAD UČIM PJEVATI'
Kao televizijski voditelj s glasom sam se mučio 20 godina. Žanamari nije popustljiva, ali me ohrabruje, objašnjava Davor kako najviše posla napravi upravo s njom. Osnove pjevanja što ih uči kod profesorice, koju još ne želi imenovati, samo su dodatak. Tu vještinu, tvrdi Davor, glumci uče na Akademiji.

GLUMCI NAJBOLJE PJEVAJU
Boris Mirković (44) u paru s Ivanom Husar Mlinac (32) dobio je najviše bodova žirija. Od tri dosadašnja pobjednika dva su bili glumci, Nikša Kušelj 2008. i Dražen Čuček 2009.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • cinderella 19.03.2010.

    de meni njega žao što se toliko sramoti..ne zna pjevat,a ova lujka došla da se malo eksponira u javnosti i pokaže svima kako ima veliki raspon glasa..i naravno zaradi 7000kn po epizodi!!!

  • SunTzu 19.03.2010.

    pazi da i tebe glave ne dodje ko Novkovica starog!! samo jednu tabletu viagre ili Dinamica uzmi , a ne dvije!

  • Siljota 19.03.2010.

    Taj Meštrović mi izgleda ko neki zaostali debilček

Komentiraj...
Vidi sve komentare