To je to što me zanima!

Međunarodne nagrade Emmy: Sean Bean je najbolji glumac

Glumac je nagrađen prestižnim priznanjem na dodjeli International Emmy Awards u New Yorku za ulogu transvestita Tracie, koji ima aferu s oženjenim čovjekom
Vidi originalni članak

Zahvaljujući ulozi transvestita u britanskoj TV seriji 'Optuženi', Sean Bean (54) dobio je nagradu za najboljeg glumca na dodjeli International Emmy Awards u New Yorku u ponedjeljak. Glumac, najpoznatiji po ulogama Boromira u 'Gospodaru prstenova' i Neda Starka u seriji 'Igra prijestolja', utjelovio je učitelja Simona, čiji alter ego Tracie ima aferu s oženjenim čovjekom što rezultira brutalnim zločinom iz strasti. Bean se za nagradu borio u konkurenciji sa Shinichi Tsutsumi za ulogu u 'In Yasu', Heinom Ferchom iz 'Anatomy of Revenge' i Marcosom Palmeirom za seriju 'Mandrake Especial'.

- Želio sam snimati seriju Jimmyja McGoverna jer mislim da je riječ o snažnoj, emotivnoj drami - otkrio je jednom glumac govoreći o seriji koja se emitira na BBC-u One u Velikoj Britaniji. 

Osim po brojnim ulogama, Bean je poznat i po burnom ljubavnom životu. Iza njega su četiri propala braka, a trenutačno je u vezi s glumicom Ashley Moore (29). 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • arijadna 27.11.2013.

    Eddard Stark <3

  • njanja23 26.11.2013.

    Obožavam Seana, odličan glumac i jako jako zgodan muškarac.

  • user_115830 26.11.2013.

    on mi ima tak nekaj zločestoga u sebi... dobar mi je, ufff :)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare