To je to što me zanima!

Međunarodni Kastav Blues Festival počinje 5. kolovoza

Riječ je o jednom od najprestižnijih takvih festivala u Republici Hrvatskoj koji okupljanja eminentna svjetska blues imena. Središnja večer održat će se u subotu 08. kolovoza
Vidi originalni članak

Temeljem dobrih odnosa sa European Blues Association (EBA), najvećom europskom organizacijom za promociju bluesa, kastavski blues festival održava se neposredno nakon Blues Week-a, godišnje manifestacije u organizaciji EBA, što omogućava visoku razinu u organizacijskoj i programskoj domeni. Ovogodišnji, petodnevni program osmog po redu međunarodnog Kastav Blues Festivala, odvijat će se od petog do desetog kolovoza tekuće godine uz brojne koncerte, glazbene radionice, izložbe i druge aktivnosti. Dio programa odvijat će se i u Viškovu, MatuljimaDražicama, Kostreni, i Čavlima čime se festival širi i van područja Kastavštine promovirajući ovaj kraj i upotpunjujući turističku ponudu cijele regije.

Riječ je o jednom od najprestižnijih takvih festivala u Republici Hrvatskoj koji okupljanja eminentna svjetska blues imena. Središnja večer održat će se u subotu 08. kolovoza u Gradu Kastvu, a istoga dana održat će se i otvorenje izložbe dobitnika Grammy-a Alana Messera, na kojoj će biti prikazane fotografije svjetskih glazbenih legendi. 

Službena stranica
Programska knjižica

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare