To je to što me zanima!

Mia Begović: Kao djevojčica, voljela sam se grebati i gristi

Tamburaški sastav Mejaši, predvođen kapetanom Edom, a ne Zoricom, sinoć je bio bolji od ekipe Missica, no večeras će se nasuprot njih naći dream team 'Špica'
Vidi originalni članak

Mia Begović, Martina Felja, Ivica Skoko, Maja Cvjetković i Snježana Mehun, odnosno tim 'Špica'pokušat će Mejašima preoteti drugu pobjedu za redom, a hoće li im to poći za rukom, doznat ćete u 19:15 na RTL-u.

I večerašnji osvojeni iznos ide udruzi RTL pomaže djeci, a uz to što ćemo doznati tko je spretniji, brži i domišljatiji, naši natjecatelji će vam otkriti kako izgleda žena slon, što možemo otključati ili što se dogodi s muškarcem kada ga žena tretira kao voće ili povrće? 

Ako je ta žena, recimo, popularna glumica Mia Begović, dotičnom gospodinu se ne piše dobro, jer će ga – ugristi. Tko je nesretnik koga je Mia izgrizla i tko je bio spretniji u lovu na pobjedu, doznajte večeras.


Idi na 24sata

Komentari 37

  • mjato 05.02.2016.

    pogledala sinoć ovu emisiju i ostala nemalo iznenađena likom mie begović koja je totalno natečena, jel ta žena pije ????, njenom garderobom koja ne priliči ni klinki u petom osnovne a posebno rečenicama koja je bila svaka gluplja od prethodne.

  • zgiskra 04.02.2016.

    Ova Mehunka je bljuv bljuv....

  • vihor 2016 04.02.2016.

    macke se uvijek grebu i grizu za rep,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare