To je to što me zanima!

Mia Dimšić nakon trijumfa na Dori: 'Od sutra u nove pobjede, opravdat ću vaše povjerenje!'

Na svom Instagram profilu Mia je objavila fotografiju na kojoj pozira nasmiješena, s rukama u zraku, u riječkoj luci. Zahvalila se fanovima i svom timu, a čestitke su se u komentarima samo nizale
Vidi originalni članak

Nakon sinoćnje proslave pobjede na Dori, Miu Dimšić (28) je dočekao niz intervjua i obaveza. Ipak, pjevačica je pronašla vremena i za svoje obožavatelje, te im je posvetila objavu na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na svom Instagram profilu Mia je objavila fotografiju na kojoj pozira nasmiješena, s rukama u zraku, u riječkoj luci.

- Ovako se danas osjećam. Još uvijek bez teksta, u laganoj nevjerici, ali presretna, uzbuđena i ponosna. Hvala vam najviše na svijetu što ste bili tu, podržavali, glasali, udijelili lijepu riječ ili zagrljaj i ovu čaroliju podijelili sa mnom. Bez vas ništa i hvala što ste mi ovo omogućili...  - napisala je uz fotografiju.

- Hvala mom timu koji se beskrajno dao u sve ovo! Od sutra krećemo u nove pobjede i dat ćemo sve od sebe da opravdamo vaše povjerenje. Voli vas vaša Mia! - poručila je Dimšić.

POBJEDNICA DORE ZA 24SATA Mia Dimšić o kritikama: 'Meni svaka usporedba s Taylor Swift može bit samo kompliment'

Čestitke fanova su se u komentarima samo nizale, a Miji su sreću poželjele i Tatjana Jurić, Andrea Andrassy i Domenica Žuvela.

Podsjećamo, Mijina pjesma "Guilty Pleasure" osvojila je najviši broj bodova od žirija, ali i glasova publike. Mia je na pozornici opatijske dvorane "Marino Cvetković" nastupila u stylingu zagrebačkog modnog dvojca Elfs, a odmah nakon nastupa mnogi su je usporedili s Taylor Swift.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Plagius Aureus 21.02.2022.

    Sad baš " u nove pobjede...." - malo diskutabilna izjava. Simpa pjesmuljak za djecu, al prvom usporedbom sa Swift i ono malo truda šta uložiš u prihvaćanje pisme, padne u vodu....

  • blago tebi jesi pametan 21.02.2022.

    sretno Mia, začepi usta svim HR hejterima.

  • lily A 20.02.2022.

    Ostavite curu valjda treba podrska jer predstavlja nasu zemlju na engleskom 😩😩

Komentiraj...
Vidi sve komentare