To je to što me zanima!

Mia: Imala sam tremu jer sam morala poljubiti Luku Nižetića

Fotograf Štajduhar Splićanku opisuje kao prirodnu ljepoticu s kojom je užitak bio surađivati. Do izbora Mia se tri godine bavila manekenstvom, bila je u agenciji Midikenn
Vidi originalni članak

Miju Franić smo objavili uoči božićnih blagdana pa je takva bila tema snimanja. Njezine grudi prekrivene su prozirnim kuglicama za bor koje smo obojili u srebrno. Nakitom za bor ukrasila je i kosu, kaže fotograf Boris Štajduhar.

Tijelo atraktivne 175 cm visoke Mije Franić (23) prekrio je srebrnom bojom. Fotograf Štajduhar Splićanku opisuje kao prirodnu ljepoticu s kojom je užitak bio surađivati. Do izbora Mia se tri godine bavila manekenstvom, bila je u agenciji Midikenn. Zbog ljepote uspoređuju je s Angelinom Jolie i Korinom Longin.

Mia je glumila u brojnim spotovima domaćih pjevača, kao što su Sandi, Luka Nižetić i Jole. Velik izazov predstavljala joj je gluma u spotu Luke Nižetića gdje se s pjevačem morala poljubiti. Kako je rekla, imala je malu tremu, no sve je dobro prošlo.

Nosila je i revije u Milanu, a u inozemstvo nikad nije išla sama. S njom su uvijek išli njezini roditelji jer se tako osjeća sigurnije. Od malih nogu želja joj je postati pjevačica i sad radi na glazbenoj karijeri.

Najseksi Hrvatica 2012. godine bila je i Melita (21), supruga ukrajinskog milijardera Aleksandra Onišenka (46). Kako je rekla, nakon pobjede poslovi su joj pristizali na sve strane.

- Ako djevojke i ne pobijede, lijepo je kad te uvrste u top deset najseksi djevojaka. I to puno pomaže u karijeri - rekla je Melita. 

Ako želite kročiti putevima naših djevojaka, prijavite se na Facebook stranicu 24sata bira najseksi Hrvaticu by Štajdi.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • lolitta 05.05.2016.

    prirodna ljepotica? nos se iz aviona vidi da je (pre)raden a i usne su nekako preprposne. da se razumijemo, ljepota je u oku promatraca, al nemojte ovo nametat kao prirodnu ljepotu

  • plik 04.05.2016.

    Jozo, pripremi kameru...

  • Hatonthecloud 04.05.2016.

    zašto su morali bojati prozirne kuglice u srebrno? postoje i srebrne

Komentiraj...
Vidi sve komentare