To je to što me zanima!

Mia je 'pomela' Sevku na listi najbolje odjevene žene

Voditeljica Nova TV i manekenka prema izboru čitatelja jednog magazina osvojila je titulu najbolje odjevene Hrvatice. Iza nje je ostala i Severina
Vidi originalni članak

Manekenka Mia Kovačić (25) od početka jesenske sheme voditeljica je showa "Pazi zid". U pauzama između snimanja, i ispita koje polaže na studiju dizajna na Arhitektonskom fakultetu, Miju se može sresti na modnim događanjima gdje nosi revije poznatih kreatora. Manekenku su tako čitateljice jednog ženskog magazina proglasile najbolje odjevenom Hrvaticom.
Nekad su Severina, Vlatka Pokos i Jelena Veljača osvajale javnost svojim stilom, ali ovaj put je mlada voditeljica zasjela na tron. Odmah iza nje smjestila se Jelena Veljača, a nakon nje Nina Badrić, Gala Svilan i neizostavna Severina.
Mia je jedne prilike izjavila kako svaka žena u svom ormaru obavezno mora imati kravatu, kako bi postigla sofisticiranost muškarca, kapu, da prekrije lošu frizuru, i malu crnu haljinu, kada se ne osjeća nadahnuto.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • teas96 14.12.2008.

    ma Mia ja mislim nije ni mogla ući u pubertet ovako mršava! rekla je da se od srednje škole nije udebljala !!!!!!!!!!!!!!

  • jelena 19.11.2008.

    Katastrofa, ja bi njih na listu najgore odjevenih, pogotovo Ninu u ovoj kućnoj haljini.

  • neodoljivi_komad 19.11.2008.

    da budem ljubomorna na anoreksicne zenske..no way ..a i ja bi bila najbolje odjevena da mi daju/poklanjaju obleku...pihh

Komentiraj...
Vidi sve komentare