To je to što me zanima!

Mia Khalifa u mini bikiniju jedva obuzdala bujne obline

Khalifu, samo na Instagramu prati više od 26 milijuna ljudi, što dovoljno govori o broju njezinih obožavatelja. Influencerica ih često 'časti' seksepilnim izdanjima, a oni nju lajkovima
Vidi originalni članak

Influencerica Mia Khalifa (28) počastila je pratitelje na Instagramu novim seksepilnim fotografijama s ljetovanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Khalifu, samo na Instagramu prati više od 26 milijuna ljudi, što dovoljno govori o broju njezinih obožavatelja. Influencerica ih često 'časti' seksepilnim izdanjima, a oni nju lajkovima.

Objavila je niz fotografija u minijaturnom bikiniju koji je jedva 'obuzdao' njezine bujne obline. U prvi plan pale su grudi, ali i zaobljeni bokovi.

Mia se nekada voli i srediti te odjenuti nešto elegantnije, no ni tada ne voli imati previše odjeće na sebi. Omiljeni modni dodaci su joj trendi lančići u nizu, a čini se, najviše ih voli nositi na golu kožu.

Svoje obožavatelje često uključuje u svoje aktivnosti i svakodnevicu pa im tako nerijetko i objavljuje videe iz teretane. Prošlog ljeta pohvalila se svojom fleksibilnošću koju može zahvaliti redovitom istezanju. 

Prošlog ljeta razvela se od supruga Roberta Sandberga (28) nakon dvije godine braka. Rastavu je uzrokovala kulminacija nerješivih, fundamentalnih različitosti. 

- Uvjereni smo da smo u posljednjih godinu dana dali sve od sebe kako bi naš brak funkcionirao, ali nakon gotovo godinu dana terapija i truda, razilazimo se znajući da ćemo jedno u drugom imati prijatelja za cijeli život i da smo zaista pokušali - objavila je tada Mia na svom Instagram profilu.

NAJGUGLANIJA PITANJA Bivša porno zvijezda otkrila je li veličina zaista bitna i zašto

No, ubrzo nakon toga pronašla je novog dečka, portorikanskog pjevača i repera, Jhaya Corteza kojeg često pokazuje javnosti.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • kipchoge 04.02.2022.

    Gdi je buj?

  • Iskrena mala 02.02.2022.

    Da joj nije plastičnih operacija, zanima me da li bi imala bujne obline i na šta bi sličila ........

  • kbi 02.02.2022.

    nakon sveg kaj je primila, naravno da je morala afroamerikanca uzet....

Komentiraj...
Vidi sve komentare