To je to što me zanima!

Mia pjevala englesku i hrvatsku verziju pjesme pa oduševila: 'Europo, volimo te! Hvala!'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Uz Miju su na pozornici Eurosonga bila dva plesača i plesačica, a svojim je nastupom zaradila ovacije publike. Iako joj eurovizijske kladionice nisu naklonjene, domaća je publika oduševljena nastupom
Vidi originalni članak

Mia Dimšić (29) je večeras zapjevala jedanaesta na Eurosongu, a u svoj je nastup poprilično promijenila u odnosu na onaj na Dori. Nastup je započeo u potpunom mraku, zatim su se upalila svjetla i otkrila Miju u raskošnoj ružičastoj haljini s gitarom u rukama.
Oko nje su bila dva plesača i plesačica. U jednom trenutku uzeli su joj gitaru, pa je Mia prošetala pozornicom i pjevala plesačima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mia je ostala dosljedna sebi te je unatoč glamuroznom stylingu ostala vjerna 'martama'. Na kraju je otpjevala nekoliko kitica iz hrvatske verzije 'Netko drugi'.

- Europe we love you! Grazie mille - uzviknula je, a publikom su se prolomile ovacije.Naime, nastupila je u elegantnoj ružičasto-crvenoj kreaciji domaćeg modnog dvojca Elfs, a na pozornici joj se pridružili dva plesača i plesačica.

Mia je Hrvatsku predstavila s pjesmom 'Guilty pleasure', koja je odmah nakon njezine pobjede na Dori 2022. u Opatiji izazvala mnoštvo različitih reakcija. Našu predstavnicu optužili su da je kopirala Taylor Swift, no takvi ju komentari nisu ni malo dirnuli. Štoviše, Mia je istaknula da joj usporedba s jednom od najpopularnijih svjetskih pjevačica itekako laska. 

'UZBUĐENJE JE U ZRAKU' Mia Dimšić uoči polufinalnog nastupa na Eurosongu: Jedva čekam, ostavit ćemo srce na bini

Dio pjesme otpjevala je na hrvatskom, iako je originalna verzija u potpunosti bila na engleskom.

Međutim, eurovizijske kladionice joj i dalje nisu naklonjene, te predviđaju kako će večeras završiti na 14. mjestu, što nije dovoljno za prolazak u finale. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • lily A 11.05.2022.

    Puno gori prosli

  • Čeljo Brtika 10.05.2022.

    Koju euroviziju ste vi svi slušali večeras? Mia je bila u top 5. Ostale pjesme su smeće.

  • Mrduša Donja 10.05.2022.

    Jedan od losijih izdanja/pjesama otkad je samostalne RH.

Komentiraj...
Vidi sve komentare