To je to što me zanima!

Micaela se tuširala skroz gola i ruku spustila do međunožja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Gelom za tuširanje trljala je grudi, a zatim se okrenula prema ogledalu iza kojeg su kamere i ruku zavukla u međunožje. Reality showu zbog toga je porasla gledanost
Vidi originalni članak

Gledanost 'Big Brothera' u Njemačkoj naglo je porasla kad je Micaela Schaefer (28) pokazala svoje atribute. Manekenka se skinula do kraja i otišla u kupaonicu na tuširanje. Gelom za tuširanje trljala je grudi, a zatim se okrenula prema ogledalu iza kojeg su kamere i ruku zavukla u međunožje.

Manekenka je u TV showu 'Dschungelcamp' pokazala grudi i kroz tunel pun blata, crva, štakora i pauka spustila se u svom 'boratbikiniju' koji joj je jedva pokrivao intimne dijelove. Iako je bila jedna od najhrabrijih natjecateljica gledatelji su je izbacili. Za pobjedu u 'Big Brotheru' pokazala je sve. Tko zna, možda joj i uspije. 

Micaeli golotinja ne predstavlja ni najmanji problem. Nedavno je snimala seksi kalendar pa je, čisto iz poslovnih razloga, gola prošetala Berlinom. 

Idi na 24sata

Komentari 131

  • ludom 06.09.2012.

    Obratimo pažnju na ovaj superinteligentni naslov. Ja se recimo nikada ne tuširam odjeven. Možda je tome liku tko je to napisao čudno da se cura tušira "sasvim gola", pa bih ga upitao kako odjeven se on ili ona tušira. A što se tiče diranja pod tušem, mislim da nema ljudskog bića koje to nije učinilo barem jedamput u životu. Vijest vam baš i nije nekakva.

  • LukaLukačič 21.07.2012.

    Tolko je pametna da je i skinula naočale prije tuširanja.

  • deluxy 17.07.2012.

    to je lijepo sta fali hot dama radi svoje

Komentiraj...
Vidi sve komentare