To je to što me zanima!

Michael Bay oprostio je Megan Fox što ga je nazvala Hitlerom

Dvije godine nakon što joj je Bay rekao da se neće pojaviti u trećem nastavku 'Transformersa', glumica će se pojaviti u nastavku filma koji će Michael režirati
Vidi originalni članak

Nesuglasice između glumice i redatelja počele su još 2009. godine kad je Megan Fox (26) za londonski časopis Wonderland izjavila kako se Michael Bay (48) ponaša poput Adolfa Hitlera te da je rad s njim prava noćna mora.

Bay je nakon tih njezinih izjava odlučio da se glumica neće pojaviti u trećem nastavku Transformersa, no čini se da je ipak promijenio mišljenje o daljnjoj suradnji s Megan. Da su se pomirili, Bay je napisao je na svom blogu. 

- Primili smo Megan Fox natrag u svoju obitelj - napisao je Bay. 

Megan bi trebala glumiti u nastavku filma 'Ninja kornjače'. Tijekom male pauze u karijeri Megan je dobila sina Noaha Shannona Greena s 39-godišnjim Brianom Austinom Greenom. 


Idi na 24sata

Komentari 5

  • WOMANIZER 22.02.2013.

    pa nije mislila u stilu da je rasist...mislila je da je zahtjevan i takvog karaktera, al dobro da, to je ime još uvijek tabu u svakom pogledu i usporedba nije primjerena!

  • nerazumnost 22.02.2013.

    Bay je kamilica u usporedbi sa Stanley Kubrickom i James Cameronom. Njih dvojica snimaju/su snimali jednu te istu scenu sve dok nisu postigli savršenstvo te su još usto glumci morali prolaziti toliko teške pripreme da su neki tražili psihijatrijsku pmoć

  • locko 22.02.2013.

    nije smila tako grubo mogla je samo kazat da je kao Adolf..

Komentiraj...
Vidi sve komentare