To je to što me zanima!

Michael Caine: I poslije smrti ću snimati, tad ću glumiti duha

Britanski glumac je danas navršio 81 godinu. Uoči rođendana snimio je 158. ulogu u karijeri. Prvi čestitari bili su mu prijatelji Sean Connery, Roger Moore I Elton John
Vidi originalni članak

Godine me ne mogu usporiti. Želim puno više od života i zato živim sto na sat, kaže Michael Caine.

Hoće li omiljeni Batmanov batler prirediti nezaboravnu rođendansku proslavu u jednom od šest restorana u Londonu i jednom u Miamiju, kojima je vlasnik, još nije poznato. Posljednjih dana okupiran je snimanjem filma “The Secret Service”, u kojem će odigrati svoju 158. ulogu, a za 2015. godinu dogovorio je još dvije. Prvi rođendanski čestitari bili su mu prijatelji Sean Connery, Roger Moore, Elton John i Andrew Lloyd Webber. Caine hrabro korača prema devedesetima ne bojeći se smrti.

- Iako sam uvjeren da neću uskoro umrijeti, već sam našao ulogu koju ću snimati nakon smrti. Igrat ću duha - našalio se glumac poznat po crnom humoru.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kung fu panda 14.03.2014.

    Dobar glumac

  • mdoroslo 14.03.2014.

    Britanski glumci imaju onu neku glumu sa zadrškom koja te tjera da očekuješ slijedeću scenu koja te nasmije ili zatekne, takvi su Sean Connery, Roger Moore u 007, Hugh Grant u Za vjenčanja i sprovode, Đon Klis u Faličnom pansionu, Anthony Hopkins u Kad jaganjci utihnu i mnogi drugi, Michael Caine je u toj postavi možda najveći.

  • CRO_Ghost 14.03.2014.

    Sjajan glumac, naprosto legenda i pravi đentlmen. Obožavam njegove uloge u Batmanu (sva 3 nastavka), Prestižu i Inception. C.Nolan je za njega vidio sjajne uloge, i u koju god da je upao odradio ju je savršeno. Kada malo bolje razmislim, bojkotiram novim Batman vs.Superman iz razloga što ne glumi Bale batmana nego onaj smrdljivac Ben Affleck, a i Caine je nezamjenjiv kao Alfred

Komentiraj...
Vidi sve komentare