To je to što me zanima!

Michael Jackson ne vidi na jedno oko i jedva govori?

Bivša pop zvijezda navodno se bori za život. Osim što ima ozbiljnih problema s plućima, Michael je izgubio 95% vida na lijevom oku te jedva govori
Vidi originalni članak

Jedan od najnagrađivanijih istraživačkih novinara Ian Halperin u posljednje vrijeme bavio se Michaelom Jacksonom (50). Došao je do zaključka kako se sad već bivša pop zvijezda bori za život.
 - Michael već godinama boluje od teške bolesti pluća. On ima deficijenciju alfa-1-antitripsina što je genetski najćešći uzročnik plućnih oboljenja. U posljednje vrijeme, stanje je postalo ozbiljno. Potrebna mu je transplantacija. Također boluje od emfizema i kroničnog gastrointestinalnog krvarenja. Život mu je doista u opasnosti - otkriva Halperin i dodaje kako je doktorima teško liječiti Michaela jer je ta genetska bolest pluća rijetka te se teško nalaze odgovarajući tretmani i terapije. Dodaje da kako se zdravstveno stanje pjevača pogoršavalo, da mu se tako smanjivala i kvaliteta života. Halperin otkriva da je Michael izgubio 95% vida na lijevom oku te da jedva može progovoriti koju riječ.
Michaelov brat, Jermaine izjavio je da je stanje ozbiljno. Dodao je kako se Michael ne osjeća najbolje u posljednje vrijeme.
U međuvremenu, Michael je u Los Angelesu pokušao poskrivečki obilaziti antikvarnice, ali kako se odjenuo poput "Zorroa", teško mu je to pošlo za rukom.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • lapsuscalami 14.12.2008.

    pogledajte zadnju sliku u autu slike male djece, slučajno ili?? meni je to sve čudno...

  • Martina_14 14.12.2008.

    baš šteta,za njega se može reć da je bio zvijezda ,ne znam dal će ga ikad nadmašit u popularnosti i talentu.a pogle ga sad šta radi nakazu sam od sebe.

  • johntaylor 13.12.2008.

    O nje ustvari homoseksualac prikrivenei

Komentiraj...
Vidi sve komentare