Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Michael Jackson ne vidi na jedno oko i jedva govori?

Bivša pop zvijezda navodno se bori za život. Osim što ima ozbiljnih problema s plućima, Michael je izgubio 95% vida na lijevom oku te jedva govori

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
12 komentara

Jedan od najnagrađivanijih istraživačkih novinara Ian Halperin u posljednje vrijeme bavio se Michaelom Jacksonom (50). Došao je do zaključka kako se sad već bivša pop zvijezda bori za život.
 - Michael već godinama boluje od teške bolesti pluća. On ima deficijenciju alfa-1-antitripsina što je genetski najćešći uzročnik plućnih oboljenja. U posljednje vrijeme, stanje je postalo ozbiljno. Potrebna mu je transplantacija. Također boluje od emfizema i kroničnog gastrointestinalnog krvarenja. Život mu je doista u opasnosti - otkriva Halperin i dodaje kako je doktorima teško liječiti Michaela jer je ta genetska bolest pluća rijetka te se teško nalaze odgovarajući tretmani i terapije. Dodaje da kako se zdravstveno stanje pjevača pogoršavalo, da mu se tako smanjivala i kvaliteta života. Halperin otkriva da je Michael izgubio 95% vida na lijevom oku te da jedva može progovoriti koju riječ.
Michaelov brat, Jermaine izjavio je da je stanje ozbiljno. Dodao je kako se Michael ne osjeća najbolje u posljednje vrijeme.
U međuvremenu, Michael je u Los Angelesu pokušao poskrivečki obilaziti antikvarnice, ali kako se odjenuo poput "Zorroa", teško mu je to pošlo za rukom.

Naši partneri pišu
Message