To je to što me zanima!

Michael Kors mi je rekao da ne smijem toliko mrdati kukovima

Ashley je nosila dosta revija, a kaže da joj je trebalo vremena da se navikne na ponašanje na pisti. Modni dizajner joj je zamjerio način na koji hoda na pisti te joj savjetovao neka 'hoda više kao dečko'
Vidi originalni članak

Ovo je prvi put da sam u javnosti bez grudnjaka. Jako je strašno. Za djevojku s velikim grudima ovo je važan trenutak, rekla je plus size manekenka Ashley Graham (31) u Jimmy Fallonovom (44) 'The Tonight Show'. 

Također, ispričala je smiješnu, pomalo i neugodnu, priču s crvenog tepiha. Prošle godine na Met Gali susrela se s Kim Kardashian (38) koja joj je usred razgovora rekla da ima špinata na zubima. 

- Neću te pustiti da takva hodaš - rekla joj je tada Kim te maknula špinat. Ashley je odmah na društvenoj mreži objavila što se dogodilo. 

Ashley je puno toga postigla, a kako kaže, na uspon karijere najviše joj je utjecala naslovnica 'Sports Illustrateda' gdje je pozirala u kupaćem kostimu. Iako nije uobičajena manekenka, Ashley je nosila dosta revija, a kaže da joj je trebalo vremena da se navikne na ponašanje na pisti. 

- Michael Kors mi je rekao da ne smijem mrdati svojim kukovima jer je to preženstveno. 'Hodaj više kao dečko' rekao je, ali vidite ove kukove, nema tu ništa muškobanjasto - ispričala je Ashley. 

Nedavno je Amerikanka imala snimanje za pariško izdanje Vogue gdje se obukla u, kako kaže, 'seljančicu' koja pozira na Korzici. Pratitelji su ju 'napali' da je previše pokazala grudi i da to ne priliči 'profinjenoj' dami te da fotografija graniči s pornografijom

Netko je izračunao neto vrijednost kraljevske obitelji: Pojam 'suludo bogati' dobio je novi smisao!

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Kripton Lon 18.11.2018.

    Sam pogled na ovakav komad ugrije krv a ne nekakva kostoberina prepuna botoxa i silikona sa pandžama grabljivice i koljenima kao kardan od FAP- a.

  • mickey_zg 18.11.2018.

    mljac...

  • marko_5 18.11.2018.

    prava , zena i majka ...vise takvih u hrvatskoj bi bilo bolje a ne sponzorusha i kostura koji se naslikavaju po Bogovicevoj s nadom da ih uhvati 65 godisnji "uspjesni" pretvorbenjak

Komentiraj...
Vidi sve komentare