To je to što me zanima!

Michelle Obama na tulumu zaplesala na 'Single Ladies'

Nakon inauguracije Barack i supruga Michelle zaputili su se u Bijelu kuću gdje su pozvali oko stotinu gostiju. Fotografije su se pojavile na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Bio je to dug dan za Baracka Obamu (51) ispunjen ceremonijom, raskošnom večerom i paradom, no čini se kako američki predsjednik nije htio da sve tako brzo završi. 

Nakon inauguracije Barack i njegova supruga Michelle (49) zaputili su se u Bijelu kuću gdje su pozvali oko stotinu gostiju. Neke od fotografija s ovog ekskluzivnog tuluma objavljene su na Instagramu i Twitteru. Michelle je u crvenoj haljini Jasona Wua zaplesala na Beyoncein hit 'Single Ladies', a Barack se grlio s reperom Swizz Beatzom. 

Na tulumu je bila i Kelly Clarkson (30) koja je nastupala na inauguraciji, a na Twitteru je napisala kako se dobro zabavlja u Bijeloj kući. S predsjedničkom obitelji zabavljala se i pjevačica Katy Perry (28), glumica Ashley Judd (44), pjevačica Alicia Keys (31) te pjevač John Mayer (35). 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • user_189619 23.01.2013.

    ma nemaju pojma amerikanci kako se hrvati zabavaljaju, uz puno manje love.. naravno da mislim na nas obične građane, ne guzonje hr.sabora.. :)

  • WOMANIZER 23.01.2013.

    ajme sad nakon dugo vremena vidim beyonceinu pravu boju kože i iznenađen sam, odnosno postalo mi je čudno da je ovako tamna, kad je uvijek izbjeljuju na slikama i osvjetljenjem u videima i šminkom!

  • loki23 22.01.2013.

    "Poznati su pisali na twitteru kolko su se zabavljali" ... odite u 3 pm s takvim glumatanjem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare