To je to što me zanima!

Mickey Rourke novinarki: Okreni se da ti vidim guzu

Jedna od prisutnih novinarki upitala je glumca je li bolje ići na crveni tepih sa čivavom ili s dobrom ženskom. On joj nije uskratio odgovor
Vidi originalni članak

Mickey Rourke je ispričao kako još nije prebolio smrt svog psića Lokija te da zbog toga sa sobom ne vodi ni jednog od pet pasa koliko ih sada ima. Jedna od prisutnih novinarki ga upitala je li bolje ići na crveni tepih sa čivavom ili dobrom ženskom.
- Ne znam, okreni se da ti vidim guzu - kazao joj je. Nakon što se ona okrenula dodao je:
- Nije loše... To je odgovor na moje pitanje. Rourke je na druženje 'Kafa sa...' kasnio oko pola sata, ali su ga novinari, snimatelji i brojni fanovi koji su uspjeli nabaviti akreditaciju i prisustvovati razgovoru strpljivo čekali. Rourke je bio opušten, pušio je cigarete i odgovarao na sva pitanja. Za film 'Hrvač' koji će u petak predstaviti i dubrovačkoj publici kazao je da mu je najdraži jer mu je pomogao da se nakon više od 10 godina vrati na scenu.
- To što me nije bilo, sam sam kriv. Nisam se profesionalno ponašao, godinama sam svima govorio da me mogu poljubiti u dupe, i zato sam bio tamo gdje sam bio - rekao je. Rourke je bio raspoložen za razgovor, a podijelio je djeci i autograme.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • tahuti 25.08.2009.

    neki su \"ružni\" izvana, a neki iznutra....jer što bi ste inače toliko srali...........

  • tahuti 22.08.2009.

    ponavljam,a ti briši. nema večina ovih pametnjakovića pojma tko je bio Charles Bukowski.

  • tahuti 22.08.2009.

    valjda se ovo bivše javljaju , kada sve znaju o njegovim operacijama. zlobnice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare