To je to što me zanima!

Mickeyevo novo ruho: Operirao je nosi i nabavio je novu periku

OPET ZGODAN Glumac i boksač Mickey Rourke presretan je što mu je plastični kirurg sanirao nos koji se zbog borbi i loše kirurgije doslovno ‘raspadao’
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sad sam napokon ponovno lijep, još nekoliko intervencija i gotov sam, kaže Mickey Rourke (65) kojem je opet presađena hrskavica iz uha u nos.

Glumcu je ovo šesta plastična operacija nosa. Kad mu je 90-ih karijera počela stagnirati, Rourke se bacio u boksanje. Pobijedio je u pet mečeva, iako neki protivnici danas tvrde kako im je bilo plaćeno da predaju meč. Ostavština iz tih dana je ovisnost o barbituratima i lice uništeno loše odrađenim operacijama.

- Išao sam nekim fušerima jer si nisam mogao priuštiti dobrog doktora. Prvi put kad su mi presađivali hrskavicu nije dobro zaraslo pa su je morali brusiti i opet vaditi – kaže glumac koji je u doba filmova “Devet i pol tjedana” i “Angel Heart” slovio kao ljepotan, a mediji su ga nazivali “novim Jamesom Deanom”.

Glumac koji i dalje bilda te održava tijelo nekoliko je puta “pumpao” usne, dizao spušteni kapak, sanirao pregriženi jezik, slomljena rebra i prste te zatezao kožu i ugrađivao implantate kose. Sad pak redovito nosi periku. Zbog svih tih operacija Mickey se “šopa” kortikosteroidima, zbog kojih je napuhnut.

- Neka se dovede u red kako mu zdravlje ne bi bilo ugroženo, no on je odavno trebao otići na terapiju jer je ovisan o plastičnoj kirurgiji i ne može se pomiriti sa starenjem – napisao je njegov obožavatelj.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nikluk20 12.10.2017.

    65 godina.....pogle pločice....

  • Jurica1 12.10.2017.

    Kaj NOSI ???

  • podvodna_neman 11.10.2017.

    On jebe i takav, a jebat će i nakon sto operacija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare