To je to što me zanima!

Mijenja Lopez: Mariah je nova članica žirija 'Američkog idola'

Već neko vrijeme šuškalo se da će Mariah Carey biti nova članica žirija ovog showa. Spominje se kako će joj plaća biti između 93 i 105 milijuna kuna po sezoni
Vidi originalni članak

Steven Tyler i Jennifer Lopez napustili su žiri 'Američkog idola' pa se traže novi članovi. U ponedjeljak je potvrđeno da će jedna od novih članica zasigurno biti Mariah Carey (42) koja će se pridružiti Randyju Jacksonu koji je najduže od svih u ovom showu. Nakon što se već neko vrijeme šuškalo da će Mariah dobiti ovaj posao, spominje se kako će njezina plaća biti između 93 i 105 milijuna kuna po sezoni. Pjevačica je presretna zbog svog novog posla. 

- Veselim se što ću pomoći u potrazi za novim talentima - napisala je Mariah na Twitteru. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • maarko007 24.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • KanaanZg 24.07.2012.

    ohh jadna

  • mimozica 24.07.2012.

    kada vidim mariah utegnutu i uguranu u dva boja premalu odjecu bas svaki puta, gledam ju sva u strahu dali ce eksplodirati ili najmanje past u nesvjest jer mi izgleda kao da nemoze pravo udahnut i izdahnut.

Komentiraj...
Vidi sve komentare