To je to što me zanima!

Mijo ju je otkantao prije finala, a Barbara sada zavodi na plaži

Poslije emitiranja 'Gospodina Savršenog' Barbara je objavljivala fotografije s nepoznatim muškarcem, no tih fotografija sada nema pa se čini kako je i dalje slobodna
Vidi originalni članak

Barbara Mucić (22) bivša je natjecateljica realityja 'Gospodin Savršeni'. Borila se za srce Mije Matića (27), ali je naposljetku ispala tik pred finale. Trenutačno radi u jednom splitskom kafiću, iako je prije natjecanja u showu radila u noćnom klubu koji se nalazi na plaži u Splitu. Radila je i po zagrebačkim klubovima, a društvene mreže joj vrve fotografijama na kojima toči alkoholna pića.

POGLEDAJTE VIDEO: Mijo Matić bio je 'Gospodin Savršeni'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada je pronašla vremena da se odmori. Objavila je fotografiju na kojoj je pozirala u kupaćem kostimu na plaži u Splitu.

Otkako je show završio, Barbara je promijenila izgled. Prije mjesec dana pokazala je kako je plavu kosu obojila u smeđu s narančastim odsjajem, a i ne stavlja jaku šminku na lice, kao što je prije.

JE LI ZARUČNIČKI? Barbara iz 'Savršenog' hvali se noktima, a pažnju ukrao prsten

No, ako je suditi prema fotografijama na Instagramu, Barbara se ponovno vratila plavoj boji kose, što je pokazala na nekoliko posljednjih fotografija.

Podsjetimo, Barbara je bila prva djevojka kojoj je Mijo u showu poklonio ružu, što joj je jako laskalo.

- Naravno da mi je to imponiralo, svakoj bi djevojci na mome mjestu -  rekla je tada Mucić.

No, nije joj bilo žao što je ispala iz 'igre'.

- Tako je moralo biti, nisam došla ondje zbog pobjede. Bolje da sam ispala prije finala nego da sam postala 'ta' i da vani nismo uspjeli, to bi mi teže palo - rekla je ranije.

Poslije emitiranja 'Gospodina Savršenog' Barbara je objavljivala fotografije s nepoznatim muškarcem, no tih fotografija sada nema pa se čini kako je Barbara i dalje slobodna.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bernardino 20.06.2020.

    Zašto žuti karton? Hoćete reći da nije snimila pornić sa Lučićem na jahti?

  • pljuvačnica 20.06.2020.

    Rijetko ogavna persona....katakter,iskompleksirane ružne ljubomorne ženske guje.

  • jeremija12 20.06.2020.

    Kolko placena reklama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare