To je to što me zanima!

Mikea Myersa žaloste šale na račun smrti kolege 'Mini Me-ja'

Ni bivša 'Baywatch' zvijezda Carmen Electra nije propustila oprostiti se od glumca preko društvene mreže. Sjetila se trenutka kada je 2002. Troyera podigla u naručje na dodjeli nagrada
Vidi originalni članak

Glumac Verne Troyer, poznat po ulozi Mini Me-ja u filmu 'Austin Powers', umro je u jučer u 50. godini života, a sve je potvrdila njegova obitelj na društvenim mrežama. Uzrok smrti još se ne zna, a glumac je bio u bolnici zbog depresije i suicidalnih misli. Prerana smrt holivudske zvijezde, koja je bila visoka 81 centimetar zbog genetskog poremećaja, rastužila je njegove kolege koji mu od sinoć odaju počast. Jedan od njih je i Mike Myers (54) s kojim je glumio u filmu o šašavom tajnom agentu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo je pretužan dan. Verne je bio besprijekoran profesionalac i uveseljavao je sve nas koji smo imali čast raditi s njim. Nadam se da je sada na boljem mjestu, jako će nam nedostajati - rekao je Myers kojeg žaloste pojedinci koji se ni u teškim trenucima ne mogu suzdržati od crnog humora. Troyer je utjelovio njegovu laboratorijsku kopiju komičnog zlikovca Dr. Evila u filmovima 'Špijun koji me je hvatao' iz 1999. i nastavku filma iz 2002. 'Austin Powers u Goldmemberu'. 

Njegova smrt pogodila je i repera Vanillu Icea (50) koji je na društvenoj mreži podijelio njihovu zajedničku fotografiju. 

- Pretužno. Otišla je legenda i dobar prijatelj - rekao je. 

Reper Ludacris (40) sjetio se njihove suradnje 2004. na njegovom glazbenom spotu za pjesmu 'Number One Spot'.

- Bila mi je čast raditi s tobom, počivaj u miru prijatelju - rekao je glazbenik. 

Ni bivša 'Baywatch' zvijezda nije propustila oprostiti se od glumca preko društvene mreže. Carmen Electra (46) sjetila se trenutka kada je 2002. Troyera podigla u naručje na dodjeli nagrada 'Action Sports and Music Awards' u Kaliforniji. 

- Bio je iznimno nježna i ranjiva duša. Htio nas je sve nasmijavati da budemo sretni, a on je duboko u sebi patio. Također je bio i veliki borac. Počivao u miru - rekla je Electra.

Osim lijepih komentara kolega i obožavatelja, našlo se i podosta onih koji se na društvenim mrežama šale na račun glumca. 

- Ako zbijate šale na račun Troyera koji se suočio s problemima mentalnog zdravlja, a moguće i da je počinio samoubojstvo, onda ste vi ozbiljno bolesni u glavi - napisao je korisnik Chris. Njemu se pridružilo mnoštvo drugih korisnika. 

- Postoji posebno mjesto u paklu za one koji zbijaju šale na račun Troyerove smrti - napisao je Aidan. 

Trpoyer je javno priznao da je u prošlosti imao problema s alkoholizmom, a 3. travnja je njegova obitelj na Instagramu priznala da se liječi od te ovisnosti.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 22.04.2018.

    Lik mi je bio bas ok i cijenim sto nije potonuo u startu zbog prirodnih ogranicenja- e TO zasluzuje divljenje! Ostatak je kao i kod mnogih slavnih-ista nesigurnost, nelijeceni ocaj i jbg :(

  • tajnamoja 22.04.2018.

    Mali prst u ustima i podignuta obrva- neprocjenjivo!

  • Jedan_dečko 22.04.2018.

    Da je bio neki siromah onda nebi objavili da je umro

Komentiraj...
Vidi sve komentare