To je to što me zanima!

"Miki me ohrabrivao dok smo snimali scene seksa"

Nataša se u Mikija zaljubila još kao srednjoškolka kada ga je gledala u filmu 'Samo jednom se ljubi’, u kojem mu je partnerica bila Vladica Milosavljević
Vidi originalni članak

U erotskoj drami Rajka Grlića “Neka ostane među nama” Nataša Dorčić (41) glumi Laticu, ljubavnicu glavnog lika Nikole, kojeg igra Miki Manojlović (59). Nataša i Manojlović snimili su nekoliko maštovitih scena seksa.
- S Mikijem je doista bilo divno raditi. On u takvim scenama ima bogato iskustvo. Čak i ako nije morao biti gol, odmah se skinuo. Rekao bi mi: 'Ako ti moraš biti gola, bit ću i ja. Tako će ti biti manje neugodno’ - opisuje glumica kroz smijeh i dodaje da se u Manojlovića zaljubila kao srednjoškolka.
- Gledala sam ga u filmu 'Samo jednom se ljubi’, u kojem mu je partnerica bila Vladica Milosavljević. Upisavši Akademiju, maštala sam kako ću jednog dana snimati s njim - objašnjava Nataša zašto joj je ova uloga ispunjenje djevojačkih snova.
Mikijevu prevarenu trudnu suprugu glumi Daria Lorenci (33). I ona se skinula te s Manojlovićem snimila scenu seksa.
- Ovo mi je drugi put da sam glumila trudnicu. Toliko sam se uživjela, da sam usred snimanja ostala trudna - kaže Daria, koja je prije osam mjeseci rodila blizance.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • user_42017 10.03.2010.

    bljak povratiču na ovu staru glavu kraj mlade piz..

  • plavuša13 10.03.2010.

    \"Logicno\" da ju je ohrabrivao!

  • Stasha 10.03.2010.

    Mislim da ću par dana apstinirati nakon ovoga što sam pročitala...

Komentiraj...
Vidi sve komentare