To je to što me zanima!

Mila Elegović o VideoStaru: Prijavi se i iskoristi ovu priliku

Osnivači kanala Joomboos traže novu videozvijezdu. Napravite video, pokažite svoj talent i postanite zvijezda. Prijavite se na videostar.joomboos.hr
Vidi originalni članak

Jedva čekam ‘meet and greet’ gdje ću susresti kreativce koji se prijave na ‘VideoStar’, rekla je glumica Mila Elegović (46).
Njezin zadatak u najzabavnijem online talent showu u regiji koji priprema kanal JoomBoos bit će prepoznavanje kreativaca koji se svoj talent ne libe snimiti i predstaviti gledateljima.

Prvu emisiju na JoomBoos kanalu pogledajte sutra u 12 sati u kojoj će Lana Jurčević (31), Davor Gerbus (18) i Petra Dimić (16) otkriti trikove kojima se služe popularni i iskusni youtuberi kako bi njihov video bio što bolji.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sjajno glumiš, odličan si imitator, pjevaš bolje nego što pričaš ili si naprosto najbolji zabavljač u društvu? Ti nam trebaš bez obzira na spol i datum rođenja. Jedini uvjet koji imamo je - čisti talent. Ne zanima nas jesi li 15 puta pokušao upisati Akademiju, ali su te isto toliko puta odbili ili si na nagovor majke, sa suzom u oku, završio pravo, a sanjao o pozornici.

Snimi video mobitelom ili nagovori tetku, mamu ili prijatelje da te snime, predstavi se i pokaži nam neki od tih svojih talenata, a mi ti nudimo priliku života. Postani zvijezda VideoStara - prvoga regionalnog talent showa koji svim genijalnim i talentiranim ljudima nudi da se predstave u pravom svjetlu. Pobjedniku nudimo i ugovor s najvećom medijskom grupacijom u regiji koja će brinuti da tvoj talent dođe do izražaja, ali i otvoriti ti vrata svih medija u državi. Ti nam pokaži svu raskoš svog bića, obori naš žiri s nogu a mi ćemo ti osigurati status istinske hrvatske, a zapravo gotovo sigurno, i regionalne zvijezde. 

 

 

Maštovite i zabavne videouratke u trajanju od jedne minute kojima svi zainteresirani koji žele predstaviti talent mogu prijaviti na internetskoj stranici videostar.joomboos.hr do 23. listopada.

Pobjednik će osvojiti put u Amsterdam na najvažniju konferenciju o youtuberima današnjice, novi mobitel s kojim će moći uploadati svoje videouratke te jednogodišnji ugovor s mrežom JoomBoos. A sve to zahvaljujući našim partnerima koji su od početka prepoznali ideju projekta i podržali prvi talent show kakav je VideoStar koje predvode OTP banka, Coca Cola i Alcatel.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • koko82 12.10.2016.

    knjaz... pa zar i ti sine brute....... shame...... shame...... shame

  • abcčćdžghijklm 11.10.2016.

    jest jebozovna,ja bi,ali neznam kaki joj je šupak

  • STARK 11.10.2016.

    Kako nas prcate u zdrav mozak

Komentiraj...
Vidi sve komentare