To je to što me zanima!

Mila Horvat: Ne prilaze mi muškarci već neko vrijeme

Mila kaže da joj je nogomet najvažnija sporedna stvar u životu, a ne ispijanje kava s prijateljicama ili šoping. Trenutačno vodi 'Afroviziju' s Ferlinom
Vidi originalni članak

Televizijska voditeljica Mila Horvat (29) kaže kako se posljednji puta zaljubila prije tri, četiri godine. Dodala je i da iako je već nekoliko godina sama, nema potrebu ulaziti u vezu. Smatra da nema smisla održavati nekvalitetan odnos već je bolje biti sama. U zadnje vrijeme joj nitko ne prilazi, a ona to smatra sasvim prihvatljivim jer je, kako je rekla za Gloriju, sama stvorila te ograde i zidove oko sebe zbog kojih se dečki brzo prestanu truditi. Mila takve situacije naziva prirodnom selekcijom. Dodaje kako misli da se muškarcima ne sviđa njena svojeglavost i potreba za slobodom, a ona ne podnosi potrebu muškaraca da je posjeduju. Zaključila je da se većina muškaraca zapravo boji jakih žena. Mila na HRT-u trenutno s Robertom Ferlinom vodi emisiju 'Afrovizija', a kaže kako joj je nogomet najvažnija sporedna stvar na svijetu. Šopinge prezire kao i ispijanje kavica s prijateljicama, ali s kolegom Ferlinom, kaže, rado popije kavu nakon posla. Misli da su ona i Robert slični jer su oboje skloni ironiji, sarkazmu i crnom humoru.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • user_39727 01.07.2010.

    Nemojte govorit da vam je mrak ak ju niste vidjeli uživo; nevjerojatno je osušena, izgleda jaaaaakoooo staro.. Šokirala me..

  • BERISLAE 01.07.2010.

    Ajd ne laži Mila,hočeš da ja \"slučajno\" izgubim mobitel u hotelu???

  • tonioluka11 01.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare