To je to što me zanima!

Mila Horvat pokazala kako izgleda u opuštenom izdanju: Konačno se vratila mentorica

Veliki hendikep si imala s obzirom na situaciju s mentoricom, rekao je Marko Tolja Mili te dodao da ubuduće malo više vibrata doda u izvedbu, na čemu će Mila i Lara definitivno poraditi za idući nastup
Vidi originalni članak

Povratak u pogon, napisala je nekadašnja voditeljica Mila Horvat (41) nakon što joj se vratila njezina mentorica Lara Antić-Prskalo.

POGLEDAJTE VIDEO: 

@zvijezdepjevaju Mila je zbog bolesti mentorice nastupila s Ginom Victoriom Damjanović 🥰#zvijezdepjevaju #hrt #glazba #milahorvat ♬ original sound - Zvijezde Pjevaju

U prvoj epizodi showa 'Zvijezde pjevaju' umjesto nje uskočila je Gina Victorija Damjanović (29) jer se Lara razboljela. One su pjesmom 'Nisi me bio vrijedan ti' otvorile novu sezonu i oduševile hitom. Doduše, kako su mnogi i pisali na društvenim mrežama, žiri ih nije ocijenio sukladno onome što su pokazale - dobile su 13 bodova. 

- U punom sastavu napokon - dodala je Mila. Pozirala je u kombinezonu i pokazala dugu valovitu kosu. U komentarima su se nizali komplimenti. 'Wow, predivna', 'Prelijepa', pisali su joj. 

- Veliki hendikep si imala Mila s obzirom na situaciju s mentoricom - rekao joj je Marko Tolja te dodao da ubuduće malo više vibrata doda u izvedbu, na čemu će Mila i Lara definitivno poraditi za idući nastup. 

Publika je oduševljena što Milu vidi na malim ekranima. Lani je nakon pet godina uređivanja i vođenja projekata i emisija Lige prvaka i Europske lige na TV Areni, odlučila krenuti dalje i otkrila kako se seli u Englesku gdje će raditi kao nogometna agentica. 

Prije gotovo dvije godine bila je meta internetske prijevare, ali nedavno je otvorila novi profil.

OSTALA BEZ GLASA Šok za Milu Horvat! Morat će nastupiti bez mentorice Lare u prvoj epizodi 'Zvijezde pjevaju'

- Netko se lažno koristio mojim identitetom u internetskom prostoru kako bi profitirao na mom imenu i prezimenu. Tada sam rekla da će, ako ikad budem htjela kreirati i otvoriti svoje profile na društvenim mrežama, to biti službeno. Došlo je vrijeme da to i učinim! Zato budite sigurni da je ovo stranica iza koje zaista stojim ja, Mila Horvat - poručila je.

POGLEDAJTE VIDEO: Nova epizoda 'Tko je kriv?'

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • VLADEK72 15.10.2022.

    Pošto su ono cipele u Beču ?

  • pitanje je sad 12.10.2022.

    O milaaaaaa!! Propala ko grčkaaaa

  • no sleep 12.10.2022.

    Mila ja bi htio biti tvoja vilaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare