To je to što me zanima!

Mila Horvat s tajanstvenim dečkom na egzotičnom izletu

On je stranac, Španjolac. Potpuno slučajan susret koji je potrajao sve do danas. Odgovara mi jer uz njega mogu biti svoja, ispričala je ranije
Vidi originalni članak

Voditeljica Mila Horvat (41) otputovala je u Abu Dhabi, odakle je podijelila nekoliko fotografija s nepoznatim partnerom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Španjolac o kojem je prošle godine progovorila i dalje je tajanstven, jer je Mila s odmora objavila samo zajedničku fotografiju njihovih nogu na pješčanoj plaži.

Podijelila je i nekoliko fotografija koje prikazuju ambijent u kojem uživa, ali i jednu svoju fotografiju sa crvenom ružom koju je vjerojatno dobila od partnera.

Mila je prošle godine za Story progovorila o partneru te otkrila da se radi o Španjolcu.

- Samo ću reći da sam na raskrižju putova i ovdje. Pričekajmo još malo, kao i s mojim poslovnim angažmanom pa ću objaviti vijesti. Mogu jedino reći da nisam sama, dugo sam već sa svojim partnerom. On je stranac, Španjolac. Potpuno slučajan susret koji je potrajao sve do danas. Odgovara mi jer uz njega mogu biti svoja, gajimo jednake vrijednosti, imamo isti način života i poglede na život - ispričala je.

PRATITELJI ZNATIŽELJNI Mila Horvat u Katru se provodi s nepoznatim muškarcem: 'Je li to onaj tajnoviti dečko Španjolac?'

Dodala je da prilikom upoznavanja nije znao tko je ona.

- Što je bilo presudno. Kod nas ljudi imaju predrasude, sude te po onom što su o tebi pročitali, a u mom je slučaju 90 posto napisanog bilo neistinito - rekla je Mila pa je istaknula kako se brakom i djecom - ne opterećuje.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • charles_bronson 24.01.2023.

    Nek se prašina malo slegne pa će i oni za rukicu pa u Kongo😜

  • 23.01.2023.

    Nemam foot fetis 🥱

  • jamesbond7777 23.01.2023.

    Toliko tajanstven da ga ni ona nezna 🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare